Woof Washer 360Daca nu esti suficient de norocos sa ai un caine care sa se bucure si sa iubeasca sa fie spalat, curatat si clatit, inseamna ca o baie a animalului tau de companie poate fi un adevarat cosmar. Dar, exista un dispozitiv care poate sa faca acest lucru mai usor: Woof Washer 360 care, chiar daca nu este distractiv, iti usureaza munca pe care o depui atunci cand ii faci baie pet-ului tau.

Un cap de dus, sub forma de inel, permite sa speli cainele prin simpla miscare a inelului de-a lungul corpului cainelui. Nu e nevoie de spalare, atata timp cat reusesti sa iti pastrezi cainele calm pe toata perioada in care il speli. In acest fel, ii poti oferi patrupedului tau o baie porivita.

Cum se foloseste Woof Washer 360?

Pentru a folosi dusul pentru animale, tot ce trebuie facut este sa se ataseze dispozitivul Woof Washer 360 la un furtun de gradina. Apoi, torni sampon pentru animale si poti sa-i dai drumul. De indata ce reusesti sa stapanesti cainele si sa il lasi sa stea intr-un loc, vei deplasa inelul de apa de-a lungul cainelui. De asemenea, odata ce ai turnat samponul in dispozitiv, acesta este conceput in asa fel incat sa se amestece automat cu apa. Deci, atunci cand dai drumul la furtun, de fapt il speli cu tot ceea ce e nevoie, si poti regla presiunea apei cu ajutorul unui ventilator integrat in partea de sus a manerului, astfel incat sa-i poti oferi cainelui nivelul de presiune la care se simte cel mai confortabil.

Cu siguranta va fi nevoie sa il speli si manual in unele cazuri, dar acest lucru va permite ca animalul tau de companie sa fie spalat in mai putin de un minut. Woof Washer vine in doua dimensiuni- pentru caini mai mici de 10 kilograme si pentru cei mai mari de 10 kilograme si ajunge la un pret de 20 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *