Azi am incercat sa fac o plata cu cardul, cu un card VISA si ghiciti , nu a mers. Aveam bani in cont, nu era asta problema, am zis ca poate cardul respectiv nu este bun, asa ca am folosti alt card de la alta banca dar alt tip, ia ghiciti, nici acesta nu a mers.

Eu nu inteleg pe cei care isi pun aceste obtiuni cu plata card pe site-urile lor. De ce pun acesta obtiune daca nu accepta plata card VISA sau Mastercard . Singura solutie care a mers a fost plata la domiciliu dar binenteles ca pretul a crescut , de ce sa nu manance si cei de la firma de curierat o paine .

Asadar aveti grija de pe ce siteuri vreti sa va cumparati, feritiva de astfel de hotii.

Legat de carduri am patit intr-o zi sa mi se opreasca de 2 ori bani pe cumparaturile facute, ci de la casa nu mi-au zis nimic despre acest lucru. Ajuns acasa cand am vrut sa efectuez o plata online am avut surpriza sa observ ca din cont au fost retrasi de 2 ori bani pentru cumparatirile facute. Am sunat la banca sa ii intreb cum este posibil si mi-au explicat ca vinovati erau cei de la hypermacketul respectiv , au incercat prima data tranzatia pe un pioes , mi-au zis ca din pacate acel aparat nu le merge si ca trebuie sa traga cu cardul pe altul. Acolo nu mi s-a parut deloc suspecta operatiunea , dar acum stau sa ma gandesc de 2 ori pana sa mai fac treba asta . Mentionez ca primul aparat nu mi-a dat nici un bon pe care sa fie tiparit : aprobat sau respins .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *