Am sa iti zic cate ceva despre mine. Sunt o persoana ambitioasa , independenta , serioasa , iubesc frumosul , imi plac competitiile , imi plac distractiile , imi place sa socializez , imi plac plimbarile , imi place sa visez iar visele sa devina realitate , iubesc oameni , imi place munca in echipa. Toate acestea te pot ajuta sa devii un lider sau de ce nu director ORIFLAME.

oriflame
oriflame

Alaturi de familia ORIFLAME te poti bucura de distractii, plimbari , foarte multe sau de ce nu toate din cele expuse mai sus vor deveni realitate . Depinde doar de tine cand si cat vor fi  . Trebuie doar sa iti doresti , sa vrei si noi te vom ajuta.

Vino alaturi de noi si impreuna vom urca treapta cu treapta. TU ITI DORESTI , NOI TE SPRIJINIM.

In ORIFLAME nu ai sefi , nu ai program. Muncesti cat doresti. De tine depinde cat vrei sa castigi si pana unde vrei sa ajungi , pentru asta ai nevoie de ambitie si foarte multa seriozitate . Munca in echipa nu te ajuta doar pe tine ci implicit si pe oameni cu care lucrezi . Cat timp ei vor urca pe scara ORIFLAME inevitabil vei urca si tu. AJUTA CA SA FII AJUTAT . Orgoliul nu are ce cauta intre noi , dezbina . Odata formata aceasta echipa ei sunt familia ta.

Venirea ta in oriflame este ca scancetul unui copil adus pe lume. Creste , face primii pasi , este sustinut si sprijinit de catre mama, iar tu toate aceste le vei face cu ajutorul nostru.

Am incercat in cateva cuvinte sa cuprind esentialul .

Te-am convins ?

Nu stiu…. Poate ca da , poate ca nu. Dar nu uita  cu ORIFLAME iesi din criza , cu ORIFLAME nu cunosti insemnatatea acestui cuvant , cu ORIFLAME grija zilei de maine dispare. Am devenit DIRECTOR ORIFLAME PE 06.11.2010. Acest an si aceasta data pentru mine are o incarcatura emotionala foarte mare. Multi zic ca destinul este harazit de DUMNEZEU eu cred ca mai este si cum il facem noi sau macar ajutam la creearea acestui destin . Ajutate si tu sa iti fie mai bine. Schimba ceva in viata ta. Adu frumosul , noul si placutul in destinul vietii tale.

Am sa inchei cu un citat

”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine … Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole. „     Norman Vincent Peale

Iar eu voi completa   IMPORTANT ESTE SA STII UNDE VREI SA AJUNGI , ALTFEL NU VEI AJUNGE NICAIERI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *