Vine vara si cu totii stim ce inseamna asta. Caldura, temperaturi ridicate, canicula, aer pur si simplu sufocant. Te poti relaxa o perioada in concediu, mergi la munte sau la mare, insa dupa un timp te intorci in acelasi oras, aceleasi betoane, aceeasi caldura sufocanta.

Mergand la cumparaturi, spre exemplu, descoperi adevarate oaze de racoare si de aer proaspat in hipermarketuri si mall-uri. Parca nu ai mai pleca de acolo. Te-ai intrebat insa vreodata cum este asigurata acea temperatura incredibila? Desigur cu ajutorul sistemelor de ventilatie performante si de puteri mari, pentru a asigura acel flux de aer necesar in incinte de dimensiuni mari.

Pentru acasa solutiile sunt simple: ai cumparat unul-doua ventilatoare, ai facut o investitie ceva mai consistenta si ai instalat un aparat de aer conditionat, insa cand vine vorba de ventilatie la nivel ridicat este nevoie de ventilatoare industriale si de motoare electrice performante.

Un ventilator industrial este conceput pe acelasi sistem ca si un ventilator casnic. Lamele sunt conectate la un ax si prin rotatie ofera acel debit de aer necesar. Desigur totul are loc insa la scara mai mare. Pentru a asigura debite mari de aer ventilatoarele trebuie sa fie alimentate corespunzator. Aici intra in rol motoarele electrice de mare putere, fiabile in orice situatie. Astfel de motoare pot fi gasite in sectiunea motoare electrice trifazate de la Braco. Producator cu renume pe piata ventilatiei din Romania, Braco Industrial ofera solutii eficiente cand vine vorba de misiunea pastrarii fluxului de aer dorit, indiferent ca vorbim de sectorul industrial, cel comercial sau institutional.

Diviziile Braco stau la dispozitia tuturor clientilor pentru a le indeplini cerintele. Produsele sunt prezente in stoc, solutiile insa pot fi gasite chiar si cand ventilatoarele si motoarele electrice standard nu satisfac exigentele. In acest scop exista si partea de productie specializata. Daca motoarele si ventilatoarele realizate in serie nu sunt potrivite in anumite situatii, seriile scurte de motoare si ventilatoare industriale pot fi personalizate si adaptate in asa fel incat sa se plieze in orice situatie.

Ventilatie pentru orice situatie – dupa cum spuneam si in titlu. In acest fel reuseste Braco sa furnizeze pentru toate sectoarele solutii eficiente. Fie ca e vorba de un hipermarket in care marfurile asezate pe rafturi au nevoie de un flux de aer constant si o temperatura adecvata, fie ca e vorba de depozite alimentare ori de hale de productie industriale, se gasesc optiuni indiferent de exigente, de debitul de aer dorit, de puterea de alimentare si asa mai departe.