Lunile acestea numai vara nu a fost, cred ca au fost cele mai ciudate luni, dimineata cald de se topea asfaltul , seara furtuni care iti dadeau impresia ca acum iti sparge geamul la casa, iar noaptea frig temperaturile ajungand si la 15 grade.

Vara trecuta am apelat la o firma gasita pe internet www.e-izolatii.ro  pentru a izola casa, toate acestea pentru ca ma batea sotia la cap ca ea vrea sa facem economie ca vecinii au izolat si lor le-au scazut facturile la utilitati, dar eu fiind mai sceptic din fire am fost cam indoit. Dar se pare ca sotia a avut mare dreptate si m-am convins abia asta iarna cand am observat ca intradevar noua izolatie pastreaza caldura si nu permite frigului sa raceasca asa repede pereti.

In schimb am vazut ca izolatia este buna si vara pentru ca temperatura in casa este pastrata si nu se mai pierde asa repede racoarea pe care o produce aerul conditionat, acesta functionand mai putin fata de cum mergea verile trecute.

Sa va zic ce m-a facut sa va scriu acest articol, ploile din aceasta vara, care au fost foarte dese si puternice, furtuni ca in aceasta vara nu am mai avut iar daca eu nu faceam si izolatia acoperisului cand am izolat si pereti exteriori acum cred ca alergam cu oalele prin casa, ca nu cumva sa se ude parchetul sau sa fie lacuri prin casa.

La produsele comandate de pe e-izolatii am beneficiat de diferite promotii si oferte, dar pe langa oferte am beneficiat si de produse de calitate la preturi accesibile, nu cum am vazut pe la diverse magazine de cartier care se lauda ca vand materiale de contructii si mai sunt si de proasta calitate, va zic ca am patit asa ceva iar de atunci sunt mai atent de unde cumpar ceva mai ales ca acest lucru nu te apuci sa il faci zilnic si aici ma refer la renovarea casei.

Pe e-izolatii primesti garantia calitatii si primesti ce e mai bun pentru casa ta asa cum v-am zis si mai sus daca nu aveam o izolatie buna sigur acum trebuia sa intru iar in renovare, iar sa repar acoperisul, sa curat tavanul prin camere si sa dau cu lavabila.

Acum ca am scapat de toate aceastea dar in special de gura nevesti-mi pot trandavi linistit si sa imi pregatesc betele pentru o partida de pescuit alaturi de prieteni, in special ca un amic si-a cumparat o barca si putem pleca cateva zile din oras la o mica relaxare unde pot scapa de stresul sotiei sau de sunetul telefonului pe care personal o consider cea mai proasta inventie descoperita. Cred ca am fi fost mai putin stresati daca nu se inventa telefonul mobil, sotia nu dadea asa repede de tine daca mergi la o bere cu baietii sau cei de la serviciu nu te deranjau in weekend pentru ca nu sunt ei in stare sa trimita un fax sau ca nu le merge o imprimanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.