Cand vine vorba de a alege pompe submersibile, trebuie sa ai in vedere o serie intreaga de criterii: debitul necesar, puterea de aspiratie, numarul de consumatori, adancimea de la care este pompata apa, tipul utilizarii (pentru ape reziduale sau curate), protectii suplimentare etc.

pompe submersibile

Cum sa alegi insa, din toata gama disponibila? Unii spun ca cele mai bune sunt acele pompe submersibile fabricate in Italia, altii mizeaza pe calitatea germana, iar o alta categorie alege din cadrul ofertelor producatorilor autohtoni.

In acest articol iti voi explica cum poti sa gasesti mai usor cele mai bune pompe submersibile, potrivite cu nevoile tale.

1. Magazine specializate pe pompe submersibile si hidrofoare

In cazul in care ai ceva experienta despre acest domeniu, probabil ca ai si o lista de furnizori la care stii ca poti sa apelezi. Va trebui sa dai cateva telefoane, sa stai sa explici consultantilor ce tip de pompa submersibila cauti, scopul utilizarii sale si asa mai departe.

In cele din urma va trebui sa mergi personal sa cumperi pompa disponibila in stoc – asta in cazul in care in convorbirea telefonica nu ti s-a comunicat ca produsul iti poate fi livrat direct acasa.

magazin pompe

Totusi, poate ca nu ai cunostinte sau pur si simplu nu ai suficient timp pentru toate acestea. Prin urmare, vei apela la metoda urmatoare:

2. Foloseste-te de internet

Maretul World Wide Web te poate ajuta in momentul de fata sa gasesti tot ceea ce iti doresti. Nu conteaza daca ai nevoie de o pompa submersibila care sa respecte caracteristici exacte, cu o anume destinatie – orice produs este disponibil in zilele noastre si intr-o oferta online.

Asadar, te vei aseza confortabil si vei cauta pe Google “pompe submersibile fabricate in Italia” – de exemplu. Vei primi ca raspuns o serie de rezultate, producatori si distribuitori si chiar magazine online care pun la dispozitia clientilor astfel de solutii.

cumpara online

Din nou o dilema: cum sa alegi dintre toate aceste magazine online? Iata cateva sfaturi in cele ce urmeaza.

  • Verifica intreaga gama de produse. Sa spunem ca te-ai hotarat la cateva dintre magazinele pe care le-ai gasit. Treci cu atentie prin intreaga gama de produse, pentru a vedea cat de variata este si daca poti gasi solutia pentru tine.
  • Cumpara numai de la magazine online de incredere. Asta inseamna sa intri nu doar la sectiunea “Produse” a magazinelor online, ci si pe pagina de contact, unde trebuie sa existe informatii complete: adresa, punct de lucru, forma juridica, numere de telefon, adrese de email.
    Daca sunt oferite toate aceste detalii, va mai trebui sa citesti cu atentie si despre modalitati de plata, sistem de livrare si toate celelalte termene si conditii, pentru a nu te trezi cu surprize mai apoi.
  • Recomandari, testimoniale si pareri. Unele site-uri si magazine online au recenzii oferite de clienti; iti poti forma o parere despre seriozitatea magazinului online citindu-le. De asemenea, poti verifica daca respectivul magazin are si o sectiune de blog, sau daca raspunde in timp util solicitarilor si comentariilor lasate la diverse articole.

Din lista de rezultate, ai restrans in prima faza numarul furnizorilor la 10 – sa spunem. Dupa ce ai trecut prin toate aceste filtre, ramai cu doar doua sau trei magazine online care indeplinesc toate cerintele. Devine astfel mult mai simplu sa gasesti cel mai bun furnizor de pompe submersibile.