Dupa ce am plecat de la Metro m-am angajat la un mare magazin de electronice si electrocasnice la vremea respectiva , magazinul era pe 2 nivele cu scari rulante in interiorul magazinului.Scari,care erau si trebuiau folosite doar pentru transport persoane .scari rulante

Noi din lene ca sa nu mai ocolim km cu marfa preferam sa o luam prin magazin pentru a ajunge la parter. Intr-o zi trebuia sa duc cateva televizoare din depozit jos pentru a putea fi expuse . Am tot carat la ele pana cand la unul dintre ele in loc sa il asez pe treapta cu Frontul spre interiorul treptei eu l-am pus spre exterior. Acum va puteti imagina  ce-a urmat, televizorul meu a inceput sa tzopaie pe scari , cadea si se lovea de toate treptele, mai facea si cate un salt de iti statea inima ca acum sare peste balustrada. Va dati seama ca toata lumea din magazin a ramas cu gura cascata , peste tot se auzea oooOOOhhh… mama ..pfff.

Pe linia caselor de marcat era si seful de magazin care a ramas cu gura cascata , televizorul a ajuns jos cu cutia intacta , dar acum toti asteptam sa vedem cum e este inauntru, mai porneste sau nu. Ne-am adunat toti in jurul lui si asteptam surpriza daca e OK sau nu , l-am scos din cutie , spre surprinderea noastra era ok si mergea .