Activitatile in afara locului de munca (birou) dar cu privire la bunul mers al lucrurilor in ceea ce tine de spiritul echipei, comunicare si sprijin aduc un mare plus si un avantaj firmei respective. Comunicarea intre colegi este foarte importanta dar si intre sefi si subalterni. Sotia a lucrat o buna perioada de timp intr-o banca cu prestigiu. Incepea programul la ora 8:30 si lucra pana la ora 17:30 uneori ramanea si peste program pentru a reusi sa termine dosarele care le avea de facut.

Multi cand aud ca lucrezi intr-o banca vor zice ooo super, inseamna ca daca lucrezi cu bani e placut, esti si tu foarte bine platit. Ei bine nu toti cei care lucreaza intr-o banca lucreaza cu bani, singuri care lucreaza cu bani dintr-o banca sunt casieri, restul personalului se ocupa de cu totul alte lucruri, diverse dosare, de credite, lucruri confiscate, asigurari si multe altele.

Toti cei care lucreaza acolo nu au timp sa respire, sa socializeze sau sa incerce sa devina prieteni sau sa isi schimbe pareri. Sunt ca niste masini, ca niste roboti care au fost programati sa faca doar un singur lucru. Ca sa vina in sprijinul echipei sefi s-au gandit sa le organizeze un team building de cateva zile la Poiana Brasov.

Aici pe langa orele pe care si le pot petrece impreuna, pe langa distractia in grup ei au participat si la cateva cursuri oferite de www.personalstrengths.ro. Acestia au incercat sa ii supuna la cateva activitati ca sa ii faca sa se mai apropie si astfel ei sa lucreze altfel la lucru, sa incerce sa se ajute mai mult sa isi imbunatateasca cooperarea in echipa, sa dezvolte leadership-ul, ajuta la cresterea vanzarilor , imbunatateste experienta cu clientii, dezvolta relatiile dintre colegi dar si dintre personal si clienti.

Dupa un astfel de teambuilding personalul o sa mie mai putin stresat pentru ca au fost ca intr-un miniconcediu, o sa se observe acest lucru atat in colaborarea dintre ei dar si felul cum se vor comporta cu viitori clienti ai bancii. Astfel nu doar ca o sa iti faci clienti pe cei care au venit atunci la tine ci te vor recomanda si catre alte persoane care vor dori sa faca un imprumut iar astfel vanzarile de servicii oferite de banca vor creste.

Personal am nu mi-a placut sa merg la bancile ale caror angajati mi-au raspuns la intrebari ca si cand le-am dat cu ceva in cap. De exemplu o echipa prietenoasa am gasit mereu la ING Bank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *