stiri

M-am uitat zilele trecute la televizor si am nimerit pe un canal de stiri

Acestia prezentau cu mare valva cateva stiri care ziceau ei ca sunt proaspete, aceste stiri prezentau evenimente din tarile vecine .

Una dintre stiri venea din Republica Moldova unde un grup de oameni lipeau postere cu parcarea interzisa pe parbrizele masinilor. La un moment dat apare un taran parcheaza o rabla de masina fix in fata celor care lipeau posterele , se da jos si pleaca pentru 2 minute ( inregistrarea parea regizata) la intoarcere incep sa se incaiere, sa isi sara in cap iar la sfarsit sa vandalizeze masina . Aceasta asa zisa stire noua era de fapt una veche care circula de cateva luni pe youtube si pe 220

O alta stire se petrecea in rusia pe o autostrada cu cativa idioti care conduceau o masina iar aceasteia ii explodeaza la un moment dat , masina se dezintegreaza iar cei 2 rusnaci coboara speriati din masina. Ca si stirea de mai sus si aceasta a stat ceva pe net pana sa fie difuzata la televizor de faimosi nostri prezentatori ca fiind o stire noua si de actualitate.
Apropo marile televiziuni de stiri , vedeti ca acum cateva zile in Ucraina intr-o statie peco a fost o explozie in urma careia cateva persoane au fost ranite si statia distrusa in totalitate. Sigur veti zice ca rusi au tras cu tunul .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *