Atunci cand iei decizia sa organizezi nunta, din acel momentul timpul se scurge in sens invers, incepe numaratoare inversa, pentru toti cei implicati im mod direct.

Mireasa incepe sa se gandeasca la rochie, flori, domnisoarele de onoare si nu numai. Ginerele cauta salon, muzicantii. Nasii isi au si ei atributiile lor. Vor fi situatii cand simti ca totul te depaseste. Pentru diminuarea grijilor, problemelor, sunt diferite firme care te pot ajuta in aranjamentul floral, cu sfaturi, totul depinde de cata experienta au, cat de seriosi sunt.

Am stiut ca pentru aranjarea salonului avem nevoie de o firma care sa se ocupe. Am inceput sa intrebam prietenii care au avut nunta inaintea noastr, ne au recomandat alidesign.ro. Unii au fost multumiti si ziceau ca au meritat banii care au dat pentru serviciile acordate, altii spuneau ca mai bine isi decorau singuri. Fiecare avea parerea lui. Am vazut pozele lor de la nunta pentru a putea sa ne formam o idee. Am cautat pe internet, sunt multi, foarte multi in acest domeniu. Cu oferte care mai de care mai tentante, dar nu stii cat pot fi de seriosi, ca ceea ce spun si ofera. Nasii au fost la o nunta, au apreciat ce au vazut acolo, a aflat despre ce firma este vorba, au facut poze si asa am vazut si ne-am decis cu ce firma pentru decoratiuni nunta sa colaboram.

Sunt sot si sotie cei care administreaza afacerea, sunt o familie minunata care face totul cu si din placere. O familie care cuvantul de baza este seriozitatea. Oameni cu experienta, competenti, cu studii pentru ceea ce fac, au la baza cursuri in domeniu. Aceasta familie nu promit una si fac alta. Nu ai surpriza neplacuta sa te trezesti cu costuri suplimentare sau ca ai facut o intelegere iar la fata locului apare altceva. In cadrul acestei companii am gasit si fotograful care este un profesionist iar albumurile foto sunt o adevarata creatie.

Costurile, surprinzator sunt nu acceptabile ci foarte convenabile. Ei vor face aranjamentul floral nu doar la salon ci si la biserica, si la casa miresei. Nasii au dorit sa ii angajeze pentru decorarea casei si a curtii. Tot ei vor fi cei care vor organiza focul de artificii, ei ne-au sugerat sa folosim pentru un efect deosebit gheata carbonica iar pentru dansul mirilor vor fi efecte speciale cu ajutorul ghetii carbonice. La biserica tot aceasta firma vor aduce porumbei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *