Stailer, platforma si metoda ta preferata care te ajuta sa te programezi la salon vine acum cu noi vesti – isi mareste comunitatea! Daca stiai de Stailer ca are incluse saloanele din orasele Bucuresti, Cluj, Oradea, Timisoara si Iasi, afla ca planurile de extindere de care s-a tot vorbit sunt aproape si merge zvonul ca din luna august aceste orase se vor dubla ca numar. Se mai alatura alte cinci orase, deci alti cetateni norocosi care se pot bucura de serviciile sale. Care scapa de batai de cap, care pot merge oricand la salon si care se pot programa la orice ora din zi sau din noapte, pentru ca aceasta platforma nu are limite.

Daca tot vorbim despre vestile bune, afla ca poti descarca acum si aplicatia Stailer. Este disponibila in App Store sau Magazin Play si dupa descarcare poti realiza direct un cont, pentru a putea utiliza aplicatia. Te poti loga cu contul tau de Facebook sau te poti inregistra introducand informatiile personale si apoi ai contul facut.

Descopera si tu serviciile Stailer

Cu Stailer poate stii ca te poti programa la salon, dar de celelalte beneficii ai auzit? Unele dintre acestea sunt disponibile doar daca ai cont creat, dar asta nu este o problema pentru tine, deoarece nu platesti nici un ban, in niciunul dintre cazuri.

Poti sa vezi mai multe despre Stailer aici, dar intre timp descopera din acest articol ce alte servicii si avantaje mai ai cu Stailer. Pe langa faptul ca poti sa te programezi pentru orice zi si la o ora la care poti merge, la fel de important este ca poti vedea toate locurile disponibile. Alegi ce-ti place si nu mai esti constrans de programul stilistilor de la acel salon de la coltul blocului pe care il cunosti si poate inca unul pe care ti l-a recomandat o prietena.

Alaturi de acest aspect poti ajunge la locatia corecta cu ajutorul hartii incluse in platforma si in aplicatie. Nu te mai invarti in jurul blocului si nu mai mergi pe toate strazile gresite pana sa nimeresti locatia si astfel nici nu mai intarzii la programare.

Ai parte de toate serviciile din sfera hair and beauty disponibile la salon, deci te poti programa la oricare dintre ele. Nu este vorba doar de vizita la coafeza sau barbershop, ci ai parte de serviciile tehnicienilor de unghii, cosmeticienilor si altii.

Poti seta un reminder astfel incat sa nu uiti de programare, dar asta poti face doar daca ai cont. Mai mult decat atat primesti confirmarea programarii instant, cu link, astfel incat ai toate informatiile necesare in acelasi loc.

Anulare gratuita

Afla ca nu trebuie sa suni nici daca vrei sa anulezi programarea. Faci asta online, fara probleme si fara explicatii in caz ca nu mai poti ajunge la salon. Daca faci asta in timp util poate isi gestioneaza altfel programarile si stilistul, astfel incat sa nu fie incurcat in nici un fel.

Mergi acum la salon exact atunci cand iti doresti si ramai conectat cu stirile despre Stailer pentru a descoperi daca apare si in orasul tau in urmatoarele saptamani.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *