Copilul tau… fericirea lui insemnand totodata si fericirea ta … Toate acestea le intalnesti la spatiile special amenajate sau la locurile de joaca pentru copii, aceste locuri de joaca pot fi create de cei de la  , pe langa spatii de joaca la ei poti apela si pentru a pava o alee sau pentru apune gazon in gradina casei sau chiar si pentru deszapezire.

Pentru ca ei merita toata atentia parintilor, acestia le fac pe plac si ii duc acolo unde se simt ei mai bine…

Daca nu ai incercat inca un loc de joaca pentru copilul tau nu ezita sa-l integrezi intr-un colectiv chiar si de la cea mai frageda varsta.Acolo vei intalni animatori profesionisti care il inteleg si  stiu sa-i calauzeasca pasii spre ceea ce lui ii place mai tare…. Incet incet, copilul se acomodeaza, intra in relatie cu ceilalti parteneri de joaca , incearca si experimenteaza tot ce e nou, canta si danseaza, dezvoltandu-se asftel intr-un mod armonios …

Am lucrat la o asftel de firma de organizari de petreceri unde am intalnit diferite tipuri de copii,de caractere, fiecare isi dezvolta limbajul in stilul lui,mersul si gesturile,modul de a gandi , desii au aceeasi varsta…asta ii face diferiti pe copii, iar aici, cred eu , un mare efect asupra lor il au parintii, ei decid modul de viata al al copiilor lor si mediul in care vor sa traiasca …

Cu cat acestia socializeaza mai mult cu atat se dezvolta mai frumos….

Totodata , aceste firme organizeaza petrecerea perfcta copilului tau …. fie acasa, la locul de joaca sau la gradinita,…. in timp ce tu iti bei linistit cafeaua , animatorii se ocupa de buna dispozitie a copiilor de la inceputul petrecerii si pana la final.

Animatori veseli si colorati, baloane modelate (animalute, flori, sabii, scuturi, pistoale,lebede etc.), baloane de sapun, pictura pe fata, sclipici, costume de carnaval sunt elementele principale ale unei petreceri memorabile ! Spectacole pentru copii, magician copii, piese de teatru sau spectacol karaoke pentru copii, toate pot da culoare oricarui eveniment pentru copii.

Ingerasi, Spiridusi, Zane, clowni si desigur zanele Ursitoare vin sa petreaca alaturi de invitatii dumvoastra la petrecerea de botez, mot sau turta.
Exista 3 printese ursitoare bune si, uneori, una rea. Zanele, ursitoarele bune invitate la petrecere, vor ursi de bine copilului, parintilor, nasilor si bunicilor acestuia.
In toiul petrecerii de botez apare si ursitoarea cea rea, imbracata in culori inchise realizand un show comic pe cinste ce nu va fi uitat de invitati. Rautatea celei de-a patra nu se va rasfrange asupra copilului! Ea este suparata pe suratele sale ursitoare pentru ca ea nu a fost invitata la petrecere botez sau la petrecere mot,turta incercand fara reusita sa incurce urselile.
In final cel mic/cea mica va fi sortit sa aiba parte de SANATATE, FERICIRE, INTELEPCIUNE, IUBIRE si NOROC in viata.

Un moment artistic deosebit cu un adevarat impact asupra publicului realizat de ursitoarele pentru petrecere botez vor face un moment de neuitat. Texte personalizate in versuri, design unic, coregrafie artistica deosebita un show live, tinute spectaculoase….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *