singurToata lumea are momente in viata cand vrea sa se simta singura, insa acest lucru nu ar trebui sa ramana o obisnuinta, ci ceva de moment. Exista o mare diferenta intre a-ti petrece timpul de unul singur si de a-ti petrece tot timpul in singuratate. Intr-o societate condusa de tehnologie si de nou, in care toata lumea interactioneaza intre ea sau sta prea mult in mediul online, nu mai este de mirare ca o parte buna dintre noi incepe sa se simta singura. Nu este singurul motiv totusi. Uite ce ar trebui sa stii despre singuratate si alegerile tale in viata.

  • Te-ai gandit ca suntem singuri pentru ca nu dam oamenilor o a doua sansa? Dupa ceva despartiri si certuri grave, incepem sa nu mai avem incredere unii in altii si ne dorim sa ne insinguram mai bine, decat de a suferi din nou si mai rau. Si totusi, viata este facuta din experiente diverse pe care se merita sa le incercam. Ar trebui sa fim capabili sa acordam o a doua sansa din cand in cand, si cuicredem ca merita. Si, mai presus de tot, nu ar trebui sa incadram toti oamenii in aceeasi oala.
  • Stabilim niste pereti invizibili in jurul nostru. Atunci cand nu lasam pe altii in vietile noastre, normal ca vom suferi. De singuratate, de tristete, de lipsa de iubire si de socializare si asa mai departe. A crea ziduri si pereti pe care nimeni nu ii poate sparge, este cel mai rau lucru pe care l-am putea face. Viata noastra va incepe sa devina goala si fara sens, iar sufletele noastre la fel. Poate ca am suferit deceptii, poate ca ne este frica de cei din jur, insa ar trebui cel putin sa incercam a-i intelege pe fiecare in parte.
  • De asemenea, lasam fricile si temerile sa ne alimenteze singuratatea. Nu mai faceti asta si veti fi mult mai fericiti si mai senini.