Am postat pe un site cu profil de vanzare auto una din masini, vreau sa o vand pentru a cumpara ceva mai bun sotiei. Am avut si o tentativa de a merge cu ea la targ dar dupa ce am observat ce este acolo am renuntat la targ si am postat masina pe acele site-uri cu profil de vanzare auto.

Zilele trecute suna telefonul, raspund, era cineva interesat la masina. Bucuros ca ma suna cineva, am discutat cu respectivul pana a inceput sa ma scoata din sarite si sa realizez ca omul este bisnitar de meserie. Ma agasa cu intrebarile daca trage, pai ce poti sa ceri de la un motor de 1,3 , trage in limitele lui, nu ca un BMW, daca bat bucsele la ea, da sigur nu bate nici o bucsa.

Domnule esti constient ca masina asta nu este noua, are 15 ani aproape, acum daca cumva bate ceva la ea e normal. Dupa ma intreaba ultimul pret, ii explic omului ca masina o am la un pret si ca pot lasa la ea 100 de euro. La care el imi arunca un pret de toata jena cu 400 de euro mai putin si imi spune daca vrei sa o dai ma suni pe numarul astal. Iam raspusn politicos, nu multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *