Neata, de ceva timp am probleme cu somnul din cauza saltelei cred, spun asta pentru ca dupa cateva ore de somn ma trezesc cu dureri de spate, daca ma ridic durerea trece .

Ma gandesc ca ar cam trebui sa schimb salteaua si sa ma orientez catre saltele masaj, din cate am inteles trebuie sa stii atunci cand cumperi o saltea ce anume trebuie sa cumperi , in functie de greutatea corpului si cat de tare actioneaza aceasta asupra ta.. ma rog o adevarata tehnica, trebuie sa te intinzi si sa incerci sa iti treci cu usurinta mana pe sub o anumita parte a spatelui , abia atunci ai gasit salteaua potrivita. Nu cum procedam noi mergem la magazin si cerem o saltea in pe anumite dimensiuni si cam atat restul prea putin conteazaiar dupa ne vaitam de dureri de spate. Poti scapa de dureri apeland la un salon de masaj .

Sa va povestesc cat de prost am fost eu cand am fost sa cumpar salteaua. Pentru ca am zis pat nu imi trebuie, aia prin filme cum pun saltele pe jos invelite frumos si asa mai departe. Am ajuns eu cam la singurul magazin care avea saltele suficiente pe stoc nu ca in alte parti sa le comanzi si  dupa o vizionare a lor ii zic reprezentantului de vanzari ca vreau si eu o saltea de 2/2 m acesta m-a intrebat daca cumva stau la casa iar eu i-am zis ca nu la bloc la care el imi zice pai si cat e camera de mare 3,5/3,5 . I-am zis ca vreau o saltea mare sa nu ma intalnesc cu nevasta-mea prin pat la care el mi-a explicat ca daca voi cumpara o saltea asa mare nu voi mai avea loc in camera , atunci am zis bun una mai mica si mi-a recomandat una de 1,60/2, o saltea super nenorocita care imi provoaca dureri lombare .

Dupa cumpararea saltelei , am incercat noi o perioada cu ea pe parchet dar aluneca in toate directiile asa ca am fost nevoiti sa cumparam si un cadru de pat, va dati seama ca daca eu cumparam salteaua de 2m nu aveam de unde sa cumpar pat pentru ea. doar pe comanda cred ca reuseam. Acum dupa ce am trecut prin peripetiile astea am ajuns la concluzia ca am dat bani aiurea pe saltea si ca am nevoie de una mai buna, una de masaj care sa imi ofere exact ce am eu nevoie si sa fie pentru greutatea mea corporala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *