Nu mai suport spitalele si sistemul medical romanesc, este unul compromis, capusat de toata lumea din acel sistem. Efectiv acei oameni sunt acolo pe bani nostri, nu ne ofera serviciile de care avem nevoie si mai vor si spaga pentru a se ocupa de tine.

In urma cu doua luni am avut internata sotia in spital pentru ca a nascut, nasterea nu a fost una naturala din cauza unor probleme naturale ci prin cezariana. Eram pregatit pentru a da spaga in stanga si in dreapta cu toate ca am fost sfatuit de cativa amici sa nu fac asta pentru ca e meseria pe care ei trebuie sa o faca, pentru ca sunt platiti din bani nostri, nu pentru a ne servi ci pentru a fi ajutati.

Ei bine voi incepe cu cadrele medicale si mai apoi voi continua cu mobilierul si cladirile care apartin maternitatii. Bun pentru ca doctorul sa ne bage oarecum in seama si pentru a se ocupa de sotie, ca nu cumva aceasta sa nasca cu masele chiar daca am dus dovada ca nu poate naste pe cale naturala, i-am bagat acestua dreptul in buzunar, o suma frumusica, acesta mi-a zis ca o sa imi arate si cine este anestezistul, am inteles si stiam ca trebuie sa ii dau si acestuia.

La intrare in sala de operatie nu am reusit sa il mai prind pe anestezist, m-am rugat ca totul sa fie bine si sa nu simta, pentru ca totul statea in mainile anestezistului ca sa nu simta durerea. La terminarea operatiei a venit cu doctorul la mine sa imi zica ca dansul este anestezistul (ca sa inteleg ca trebuie sa ii dau) i-am dat si acestua dreptul dupa care s-a dus la sotie in salon si i-a zis sa i se mai faca cateva injectii. Daca eu nu ofeream spaga si anestezistului cred ca dupa s-ar fi zvarcolit de durere.

Dupa ce am scapat de doctori au inceput asistentele si infirmierele sa se perinde care mai de care pentru a primi dreptul, fiecare dupa ce ii bagam in buzunar presta cate ceva. Daca va vine sa credeti cand au adus-o mi-au zis sa merg sa cumpar pansamente si ceva medicamente, cum le-am dat bani nu a mai fost nevoie, au aparut ele cu acele pansamente.

Acum sa vorbim despre mobilier care era unul jalnic, paturi cu roti rupte, m-am oferit eu sa le dau un site, www.tente.com/ro-ro , de unde pot achizitiona roti pentru paturi , pentru targi pentru carucioare dar si pentru mesele de tratament.

Dar credeti ca ei vor face ceva bun pentru noi, nu, se muta in noua cladire si ce credeti, in loc sa cumpere paturi noi sau sa cumpere roti pentru ele, ei scot rotile pentru a le lasa fara si le vopsesc. Pai s-au laudat la tv ca au cumparat totul nou, sunt si eu curios bani pentru noul mobilier unde s-a dus, pe vopsea ? Nu cred.

Vom avea multi ani de parcurs pana cand sistemul nostru medical sa isi revina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.