Ce este de facut atunci cand ne imbolnavim? Majoritatea dintre noi da fuga la o farmacie cat mai apropiata, unde il rugam pe farmacist  sa ne recomande ceva…dupa ce ii prezentam simptomele si durerile pe care le avem … Insa nu e intodeauna cea mai buna solutie, chiar si o simpla febra poate sa ascunda in spatele ei o booala grava … De aceea intotdeauna trebuie sa ne consulte un doctor indiferent cat de banale sunt simtomele pe care le avem …

In continuare va voi scrie despre remedii naturiste .

Sunteti dezamagit de ineficacitatea tratamentelor clasice pe care le-ati incercat pentru afectiunea dumneavoastra?

Doriti sa evitati efectele adverse ale tratamentelor cu antibiotice, antiinflamatoare, antidepresive, somnifere, etc ?

V-ati propus sa preveniti anumite afectiuni sau neplaceri care ar putea apare datorita unor predispozitii familiale ?

Va sunt inaccesibile costurile grele ale investigatiilor si terapiilor conventionale ?

Doriti sa fiti ascultat cu atentie si inteles ca o persoana complexa, aparte si suferinta dumneavoastra sa fie abordata fara superficialitate?

Daca raspunsul dumneavoastra chiar si la una singura dintre aceste intrebari este pozitiv, exista o solutie : o medicina veche de peste 200 de ani, despre care va invit sa cititi in cele ce urmeaza. HOMEOPATIA este o forma de terapie profunda care se adreseaza persoanelor ce doresc abordarea problemelor de sanatate dintr-o perspectiva individualizata. Este o medicina holistica, tratamentul homeopatic presupunind abordarea pacientului ca un intreg si cautarea unor legaturi subtile intre diversele probleme cu care acesta se confrunta.

Intr-un tratament homeopat veti fi ascultat cu atentie, ghidat prin intrebari detaliate asupra suferintei dumneavoastra, nu se vor emite judecati moralizatoare asupra diverselor aspecte ale problemelor expuse si vi se vor prescrie substante rezultate din extracte naturale, fara efecte adverse asupra organismului.

Nici un om nu seamana cu altul, iar HOMEOPATIA ofera sansa descoperirii celor mai profunde si individuale cauze care perturba starea de sanatate prin integrarea informatiilor despre afectiunile pe care le aveti in contextul mai larg al persoanei dvs, si prin urmare un tratament mai eficient si durabil.

Este greu de facut o lista cu afectiunile care pot beneficia de pe urma homeopatiei. Ar insemna sa insiruim cam toate bolile de care sufera omenirea. Cu siguranta se poate spune ca cel mai bine reactioneaza copiii si persoanele care traiesc simplu, care nu au luat multe medicamente la viata lor sau au provocat altcumva o slabire a fortei lor vitale (prin fumat excesiv, prin bautura, droguri). Cele mai daunatoare pentru rezistenta organismului sunt preparatele pe baza de cortizon ; un mare regres imunitar il realizeaza si abuzul de antibiotice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.