Un termostat este intr-adevar o investitie. Sunt o fire destul de economa, astfel ca de fiecare data inainte de a cumpara un anumit produs, ma documentez foarte bine. Imi place sa stiu cu siguranta daca merita cu adevarat sa investesc in asta sau nu. Exact asa s-a intamplat si in cazul unui termostat seria iT 500 de la Salus Controls pe care l-am achizitionat in urma cu aproape 2 ani de zile.

Daca te bate si pe tine gandul sa iti cumperi unul, iti sugerez din toata inima sa analizezi foarte bine piata inainte de a-l achizitiona. Nu stii niciodata cand gasesti un produs mai bun la un pret chiar mai accesibil. Eu una am vizitat destul de multe site-uri inainte de a-l achizitiona pe cel din seria iT 500. Cu toate ca au mai fost cateva modele destul de interesante, acesta de la Salus Controls mi s-a parut a fi cel mai potrivit pentru apartamentul meu.

NU EZITA sa iti comanzi un termostat seria iT 500

Acum ca stii faptul ca sunt o persoana destul de economa, incerc sa imi simplific viata foarte mult si sa le ofer copiilor mei confortul dorit, cu certitudine ti-ai dat seama si de faptul ca o astfel de investitie e intr-adevar avantajoasa si pentru tine.

Daca ai copii, cu atat mai mult iti recomand sa iti comanzi unul. Pentru ei, confortul termic este foarte important, mai ales odata cu apropierea lunii octombrie. Temperaturile sunt in scadere in acea perioada, astfel ca pentru a-i feri de raceli si gripe, indicat este sa le creezi conditiile de care au nevoie.

Eu una ma bucur din plin de avantajele pe care acest termostat seria iT 500 mi le-a oferit de-a lungul celor 2 ani de zile si consider ca e cea mai buna investitie pe care am facut-o in ultimii 4 ani. Acum pot spune ca nu m-as mai putea lipsi de el, mai ales ca am ocazia sa il programez dupa bunul meu plac. Dat fiind faptul ca sunt mama a doi copii minunati, sunt o persoana destul de solicitata si de aglomerata, ce incearca sa faca fata cu brio nu doar misiunii de parinte, ci si la locul de munca. Astfel, termostatul acesta ma ajuta sa imi simplific viata intr-o oarecare masura, deci sa fac si economii.salus

Probabil te intrebi cum reuseste un termostat sa ma ajute la economii. Ei bine, acesta beneficiaza de o functie de programare ce ii permite sa fie setat nu doar in functie de termperatura pe care eu mi-o doresc, ci sa si fie oprit sau pornit doar cu ajutorul unui telefon mobil, a unui laptop sau a unei tablete conectate la internet. Asadar, atunci cand sunt grabita dimineata pentru a-i duce pe micuti la gradinita, iar eu sa ma indrept spre locul de munca, uit sa inchid caldura, astfel ca la finalul lunii risc sa nu imi pot achita factura. Totusi, de cand am acest termostat seria iT 500, am ocazia sa il controlez de oriunde, chiar si de la mii de distanta kilometri de casa.

Asadar, nu regret sub nicio forma ca mi-am achizitionat acest termostat de la Salus Controls si recomand tuturor celor care se afla in cautare de confort deplin.