De curand o ruda si-a cumparat o casa in Bucuresti. A reusit sa isi indeplineasca visul de a avea o casa, de a nu mai locui in apartament, intre betoanele reci si fara personalitate, in cutia de chibrite.

Au ceva de lucru la noua casa. Este o casa micuta cocheta,cu o vechime in spate, dar care poate arata superb daca de ea se ocupa profesionisti. Oameni care stiu exact ce au de facut, care isi doresc sa fie intai clientul multumit apoi sa isi incaseze ei banii.

Intr-o zi ne-am intalnit mai multe prietene la o cafea si unde este locul cel mai potrivit pentru a spune ce avem pe suflet, ce ne framanta decat atunci cand ai in preajma prietenii. Mai zici una, mai afli alta si uite asa una dintre fete a zis ca sotul ei a apelat pentru reconditionarea cimentului si a marmurii la o firma care stiu exact ce au de facut, sunt adevarati profesionisti, au cunostinte in domeniu, ofera consultanta gratuit. Acesti oameni nu sunt disperati sa lucreze pentru tine si astfel sa iti serveasca minciuni pe tava. Daca aflu link-ul poti intra sa vezi pagina. Prietena noastra a sunat sotul si am aflat despre ce firma este vorba. Pentru inceput nu este nevoie sa te deplasezi la sediul lor, ii poti suna, poti discuta ce te intereseaza telefonic. . Au stabilit ziua si ora cand cineva autorizat si specializat urmeaza sa vina sa vada si sa evalueze. Costurile sunt sub asteptari de mici, gandindu-ne ca ea ar fi platit mai mult daca ar fi trebuit sa schimbe marmura, faianta si gresia din casa si o parte din curtea casei. Dupa slefuirea si tratarea acestor suprafete dure totul este ca nou. Nici daca ar fi schimbat gresia si marmura nu ar fi aratat atat de impecabil. Daca nu am fi aflat de aceasta firma costurile de schimbare ar fi fost de zece ori mai mari, timpul de lucru ar fi fost la fel de lung. Asa cu banii si timpul ramase se poate axa pe altceva si poate locui in casa mult dorita mult mai repede. Si tu poti intra sa vezi pagina pe internet a acestei firme. Experienta de-a lungul timpului ii face sa fie unii dintre cei mai buni reconditioneri ai petrei naturale, granitului, betonului, marmurei.

Nustiu cum lucreaza altii dar stiu ca acesti profesionisti pot fi recomandati cu incredere si placere pentru ca in vocabularul lor nu exista teapa sau lene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *