Acum cateva zile cei de la RDS au lansat noile abonamente pentru telefoanele mobile, Digi Mobil Optim Nelimitat care pleaca de la 5 euro cu tot cu TVA .

Avantajele abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat de la RDS sunt ca primesti minute nelimitate in orice retea nationala si internationala1 , internetpe mobil cu trafic nelimitat cu viteza maxima pana la 21,6Mb pana la 5 Gb care dupa parerea mea cu greu pot fi consumati intr-o luna

Cei care isi aleg abonamente RDS de 5 euro ca sa beneficieze2  de oferta trebuie sa isi mai adauge ceva la contract, cablu tv sau tv satelit si digi net , ca sa poata beneficia de oferta nelimitat la 5 euro.

Pana sa faca aceasta miscare cei de la RDS au incheiat un acord de Roaming national cu cei de la Vodafone . Serviciu iti permite sa comunici si atunci cand nu te afli in aria de acoperire a retele Digi Mobil , trecerea se face automat fara interventia utilizatorului , pentru acest serviciu utilizatorul nu plateste nimic. Din luna iulie roamingul national o sa fie disponibil si pentru serviciul de date mobile .

telefonie mobila

 (1)Retelele fixe si mobile nationale, principalele retele fixe din UE, principalele retele fixe si mobile din SUA, Canada si China, precum si principalele retele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria
(2) Reducerea se aplica automat abonatilor carora le sunt furnizate la aceeasi locatie serviciile Digi Net, Digi TV Cablu sau Digi TV Satelit, in functie de configuratia mai-sus prezentata si numarul de pachete achizitionate, sub conditia mentinerii in vigoare si achitarii serviciilor contractate pe intreaga Durata Initiala sau Extinsa a Contractului.
Sursa : RDS&RCS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *