Prin anul 2004 din cate am intele americani erau sa provoace o tragedie din cauza prostiei si inganfarea de care dau si au dat dovada, nu ca ar fi fost singura . Dupa ce au fost avertizati de catre spanioli sa devieze cursul spre sud cu 15 grade americani au refuzat si l-au chemat la statie pe al doilea o ca functie din armata americana care a inceput sa ii ameninte pe spanioli si sa se laude cu ce flote sunt ei insotiti , ca nava pe care o conduce e printre cele mai mari  bla, bla. Spanioli au luat pauza de cateva secunde si apoi le-a rasps, nu s-au lasat intimidati de numarul mare al navelor de razboi carora le-a sugerat sa devieze cursul si au ramas fer si pe pozitie. Intr-un final americani si-au luat coada intre picioare si au deviat cursul 15 grade spre sud .

Va dati seama daca ar veni americani si in drum spre baza lor s-ar impiedica de vaca lui badea Ion priponita la marginea asfaltului. Ar fi circ cu ei si in loc sa ocoleasca vaca cred ca ori o detoneaza cu un robotel ca nu cumva sa fie impunsi de vaca ori trag cu agheul in ea.

Asemenea prostie si nganfare ca a lor nu am mai vazut, sigur copilul american crede ca laptele vine de la supermarket. Bine cei drept nici ai nostri nu sunt prea departe. Asa ca aviz parinti, mergeti cu copii pe la tara , sau trimitetii mai des la bunici, nu le mai dati voie asa mult la calculator iar in timpul liber ii duceti la mall. Trimitetii intr-o tabara cu specific respectiv, sa vada ce inseamna natura.

Va las acum cu teoria si mai bine ascultati inregistrarea unde sigur veti rade in hohote.

Prostia si inganfarea america era sa produca o tragedie

Sursa www.220.ro

far