Sanatatea este baza oricarei activitati, asa ca va prezint o companie care produce tratamente naturiste, produsele sunt obtinute din substante de provenienta animala, vegetala sau minerala care se gasesc in natura si se bazeaza pe retete tibetane si chinezesti mai vechi de 5000 ani. Pentru a trai sanatos trebuie sa fim in armonie cu natura!
Eu si familia mea consumam aceste produse de cativa ani buni si pot zice ca mai trec pe la farmacie doar in cazuri mai extreme ca sa zic asa. Produsele sunt exceptional de bune dar nu foarte cunoscute in romania.

In ultima perioada lumea a inceput sa se mai destepte si sa nu mai bage in ei produse cu chimicale , acum toti cautam ca produsul pe care il consumam sa fie cat mai natural , cat mai bio. Acest lucru il regasim si in medicamente .

Natura are leac pentru orice boala ar putea sa apara la om. Leacul naturist este prezent in societatea umana de mii de ani. Insa medicina moderna incearca sa trateze produsele de acest gen ca o gluma. Oamenii insa stiu mai bine. Si mai adaugam  produse neagresive, non-invazive si foarte accesibile. Tratamentul naturist al afectiunilor: dermatologice, oculare, osteoarticulare, ale sistemului circulator, tratamentul diabetului si tratamente hormonale precum si produse pentru cresterea imunitatii,antitumorale, anticancer sau antioxidanti, si multe alte categorii de produse de genul pentru insomnii si stres, potenta saudetoxifiere, toate le veti gasi in acest site. Produse naturale au la baza principiul echilibrarii organismului si tratarii cauzei.  Trebuie sa ne ajutam organismul oferindu-i permanent mineralele si vitaminele de care are nevoie. El ne va rasplati cu sanatate si frumusete! Va punem la dispozitie o gama variata de produse naturiste la un pret bun.

Produsele naturiste sunt compuse strict din plante si din ingrediente organice, care nu au fost modificate genetic si carora nu li s-au adaugat alte produse chimice. Aceste produse, fie ca sunt alimente bio, produse cosmetice bio, de ingrijire bio, de curatenie bio sau suplimente nutritive, reprezinta cea mai noua tendința in ceea ce priveste modul de a trai sanatos. Intre produsele naturale si produsele bio-organice, diferenta o reprezinta tocmai acesti pasi mentionati in productie. Produsele denumite generic naturale sunt bazate pe plante. Ele nu au fost cultivate pe terenuri organice și nici nu au fost supuse procedeelor naturale, fara substante chimice pentru obtinerea produsului final. In Romania magazinele alimentare naturiste sunt in dezvoltare, fiind cautate tot mai des. Industria agricola bio se supune unei legislatii speciale pentru certificare. Motivul este constientizarea efectelor nocive pe care il au ingrasamintele chimice si insecticidele asupra organismului uman de-a lungul anilor.

A aparut o adevarata moda legata de folosirea principiilor active ce se regasesc in plante si de evitare a tehnicilor intrusive sau a folosirii substantelor chimice „straine” de corpul nostru. Ca urmare, daca acum cativa ani  produsele naturiste erau legate mai degraba de mici magazine specializate si destinate unui segment restrans de populatie, in prezent piata de desfacere a acestor produse s-a largit foarte mult datorita cresterii numarului de consumatori care aleg cu mult mai multa atentie produsele destinate ingrijirii corpului si a sanatatii

One thought on “Produse naturale pentru sanatate”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *