Fie ca este vorba de stil individiual, de ceea ce ai nevoie acasa, fie ca este vorba de nevoile la nivel industrial si despre cei care detin o firma si tin cont de amenjarea in acest sens produsele de igiena sunt cele necesare fara discutie. Sunt un strict necesar in prima faza si nu un moft.

Asa cum vei gasi si pe Higiene-Lacroix exista o varietate de produse de care sa tii cont. Poate ca vei avea nevoie de:

  • Hartia igienica, pana la urma cea de baza in lista de produse de igiena. Aceasta vine in diverse tipologii, de la cea de 2 si pana la 3 straturi si ambalata in functie de preferinte, cu o cantitate diversa de asemenea, de la 6 la 8 role. Desigur, stocul de hartie de acest gen nu ar trebui sa lipseasca niciodata.
  • Odorizantele sunt si ele parte din lista de produse de igiena. Un aer proaspat este de dorit si mai ales in conditiile in care geamul nu este unul prezent se compenseaza cel putin cu un parfum specific pentru toalete.
  • Uscatoarele de maini sunt ideale si asta pentru ca se spune ca din momentul in care pui mana pe robineti dupa ce te-ai spalat, dupa ce pui mana pe servetele sau orice tip de hartie sau prosop pentru a te sterge de excesul de apa deja te-ai “contaminat” din nou de bacterii. Asa ca mai bine nu mai pui mana pe nimic si iti usuci mainile cu ajutorul unui aparat si anume un uscator.

Daca vorbim de dotarile unei unitati de cazare interesul este de a acoperi tot strictul necesar pe care il are orice turist. Asta inseamna si un uscator de par spre exemplu si tot soiul de accesorii care sa completeze o baie. Poate ca nu ne dam seama de importanta lor pana la momentul critic in care nevoia dovedeste asta. Acolo unde se pune accent pe confort si nu numai, pe inalta clasa in ceea ce priveste igiena nu este de ignorat faptul ca orice produs din lista celor de igiena sunt un strict necesar.

Alege un colac de WC cu actiune automata, dispensere de hartie sau sapun care se curata usor, alege odorizantele potrivite pentru o toaleta completa cu toate cele necesare uzului general si la nivel extins, indiferent de varsta si alte tipologii.