ten problemeStim cu totii ca femeile isi doresc un ten frumos care sa redea stralucirea, vitalitatea si prospetimea, insa ceea ce nu stim este ca acestea ar trebui sa se fereasca de anumite produse pentru a scapa de probleme tenului. Binenteles, si acestea apar si ne strica toata ziua. Fructele, de exemplu, sunt niste alimente extrem de santoase care sunt sursa noastra principala de vitamine pentru organism.

Daca este sa alegem intre dulciuri si fructe, ar rtrebui sa alegem fructele in mod negresit. Cu toate acestea, si fructele pot fi daunatoare unor oameni care sunt alergici la carbohidrati. Asta inseamna ca, daca vei manca o multime de fructe in fiecare zi, vei avea acnee pe fata si alte probleme ale pielii.

Cam neplacut, nu-i asa? Nu pot trai fara fructe si nici nu as putea sa ies in lume cu un ten patat sau plin de cosuri? Deci, care este alternativa? Exista unele fructe care nu fac nimic rau si ar trebui sa le incerci de fiecare data. Acestea sunt: lamaile, afinele, avocado si castravetii.

Si proteina din zer este daunatoare in unele cazuri. Aceasta proteina este consumata mai ales de catre atletii care o considera mult mai buna decat proteina vegetariana. Cu siguranta si aceasta proteina isi are probleme ei, mai ales atunci cand vine vorba despre fetele noastre. Din pacate, nu multi dintre noi stiu despre aceste lucruri. In plus, proteina din zer este plina de acizi. Este un produs din lapte care contribuie foarte mult la inflamarea pielii. Nu-i asa ca te simti rau cu toata fata plina de cosuri?

Ce ti se recomanda in aceste cazuri? A  inceta sa mai iei proteina din aceasta pentru un timp, pentru a vedea daca va avea vreun efect bun pentru tenul tau. Proteina din canepa poate fi o alternativa destul de buna. Datorita nutrientilor sai multi si a aminoacizilor, acest tip de proteina te poate ajuta sa scapi de indata de acnee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *