prieteni 100%Cum sunt prietenii cu adevarat sinceri si care este felul in care se comporta cu tine, ca prieten? Adevarul este ca sunt sinceri 100% si iti spun direct, pe fata, ceea ce cred despre tine si despre ceea ce faci. Uite cateva trasaturi ale acestora:

  • Acesti prieteni nu isi doresc sa strice relatia cu tine. Nu este nimic rau legat de ei, cu toate ca majoritatea dintre noi considera ca a fi sincer 100% poate inseamna rautate sau nepolitete. Acesti prieteni deschisi sunt aproape de tine 100% si nu au ganduri meschine. De fapt, ceea ce fac ei este sa iti poarte de grija. Daca considera ca au trecut cam departe in aceasta relatie de prietenie si daca au intrecut masura, atunci isi accepta erorile si probabil isi cer scuze.
  • Acesti prieteni sinceri sunt suficient de sinceri si de deschisi incat sa recunoasca ca le pare rau. Exact ceea ce spuneam mai sus. Le pare rau si pot sa recunoasca asta in fata ta, pentru a nu te pierde ca prieten. Nu orice prieten este gata sa isi ceara scuze si sa accepte ca a gresit.
  • Acesti prieteni stiu ceea ce inseamna raul si binele. Oamenii sinceri 100% au standarde morale foarte inalte. Acestia stiu ce ar trebui sa fie facut si cum ar trebui sa fie facut bine. Nu sunt pretentiosi, ci mai degraba vor sa faca ceea ce este bine si nu au vina ca nu ai incercat.
  • Acesti prieteni sinceri 100% sunt amuzanti. Iti poti petrecer timpul foarte de calitate alaturi de ei. Pe langa faptul ca spun lucrurilor pe nume, si asta cateodata poate starni amuzamentul, sunt de asemenea interesanti si captivanti. Cumva, faptul ca sunt cum sunt, le ofera calitatea de a fi amuzanti si le da motiv ca altii sa rada de propriile motive si greseli.
  • Acesti prieteni sinceri si deschisi pot ierta. La fel de bine cum pot sa isi ceara scuze, stiu sa si accepte asa ceva. Cea mai importanta calitate a altora, in perceptia lor, este de a spune adevarul si de a recunoaste greselile, daca exista asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *