Pentru cei mai multi dintre noi ziua nuntii este foarte importanta , speciala . Cand doi tineri hotarasc sa faca pasul impreuna in viata , ea este cea  care isi doreste sa aibe o nunta de vis , sa fie cat mai speciala , sa fie unica , toate acestea cu ajutorul celui cu care paseste in noua viata si cu ajutorul  rudelor , prietenilor  , toti cei apropiati lor . Trebuie fixata data nuntii , din acest moment incepe alergatura contra cronometru . Trebuie ales salonul in functie de numarul  de invitati , de peisaj .Poate doriti o nunta in aer liber , aici trebuie avut in vedere ca vremea sa fie capricioasa si atunci trebuie sa fiti pregatiti si pentru situatia in care ploua sau se pune vantul . Odata locatia aleasa si s – a tinut cont de toate aspectele de mai sus , ne vom confrunta cu amenajarea locului respectiv . Sfatul meu este sa apelati la una din multele firme care se ocupa cu astfel de evenimente . Cu ajutorul lor si in functie de ceea ce voi doriti o sa reusiti sa aveti nunta mult dorita . Sedintele pentru acest eveniment sunt de cele mai multe ori gratuite . Ei va vor oferi sfaturi utile si impreuna cu ei veti intocmi necesarul pentru ziua cea mare . Cereti sa vedeti diferite decoratiuni sala nunta . Spuneti  – le cum visati , cum doriti , cum va place ,ce va place ,sa aveti la nunta voastra , in functie de ceea ce voi exprimati o sa vi se ofere sfaturile . Un lucru important in vederea nuntilor este daca voi tineti la traditie . Spuneti daca doriti o nunta traditionala sau o nunta care poate combina vechiul cu noul . Daca nunta este facuta primavara aveti o varietate de flori din care sa alegeti pentru amenajarea salonului , a buchetului miresei , a nasei , domnisoarei sau domnisoarelor de onoare , pentru lumanari , alegeti florile in functie de nuanta care va reprezinta si va place . Ele trebuiesc sa vina „ manusa ” cu restul decorului . Puteti opta si pentru o tematica a nuntii . Tot in interiorul salonului puteti cere sa se amenajeze pentru a provoca  entuziasmul si admiraţia oaspeţilor , miraţi de efectele pocnitoarelor – confeti , havuzurilor din focuri bengaleze , focurilor de artificii cu şampanie , avalanşei baloanelor de săpun .

La nunta am folosit o oja semipermanenta pentru a nu avea surpriza ca aceasta sa sara de pe unghii, nu ar fi tocmai un moment potrivit , o mireasa trebuie sa fie sclipitoare, sa fie cea mai frumoasa femeie, sa fie unica in acea seara alaturi de barbatul iubit. Oja ca si multe altele le poti comanda de pe net. Vanzarile online au inceput sa fie cat mai cunoscute , apreciate si la indemana foarte multora dintre noi . Ai nevoie de un site unde sa poti promova produse de calitate cu in desinger atragator , placut . In permanenta sa vii cu produse noi , cu oferte . Ofera clientilor tai seriozitate maxima . Produsele sa fie expediate in termenul stabilit si in cele mai bune conditii . Accepta si stabileste o regula de baza , daca produsele nu corespund cerintelor clintilor sa poata fi returnate . Este foarte important ca clientul sa aibe libertatea de a alege si de a nu se simti fortat sau constrans odata cu efectuarea cumparaturilor el sa ramana cu un produs care nu ii satisface dorinta sau pursi simplu nu este ceea ce cauta sau ce a fazut expus pe site .

Închideţi ochii şi imaginaţi-vă nunta perfectă . O doriti în stil clasic sau modern ? In culori vii sau neutre, pastelate ?  Vă sunt mai aproape tradiţiile sau tendinţele modei ? Orice aţi alege nu uitati nunta voastra o sa fie cea mai perfecta , o sa aveti nunta mult visata .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *