Aproape tot timpul auzi ca ”nu putem schimba lumea si nici nu putem da jos puterile care ne conduc, asa ca nici nu are rost sa ne mai deranjam din acest punct de vedere”.

Gandurile noastre, intentiile si constientizarile se invart in jurul situatiei in care suntem. Oamenii nu vor ca sa vada acest lucru, in care jocul final al elitei este un razboi de constiinta. Acestia nu sunt la fel de preocupati de putere, bani sau energie, pe cat sunt de implicati in suprimarea constiintei oamenilor.

Insa oamenii elitei isi construiesc o matrice puternica, pe care noi, oamenii, cu greu o putem dobora. In acest fel, il putem parafraza pecelebrul  Victor Hugo, care spune ca: “Nicio armata nu poate opri o idee careia timpul i-a sosit.” Afla care sunt semnele prin care elita pierde controlul asupra lumii:

1.Minciunile oficiale nu mai au niciun efect. A existat o perioada cand minciunile oficiale, in special cele despre razboi si pace, au fost crezute. In general, oamenii tind sa dea crezare unor lucruri in care viata si moartea sunt in joc. Baiatul care a strigat ”lupul” de prea multe ori, a strigat de prea multe ori. Chiar daca, pentru ultima oara acesta a spus adevarul, foarte multi nu l-au crezut.

2.Nicio incredere in politica.Politicienii americani au un rating de aprobare meschin. Increderea in guvern este una minima in aproape toata lumea. Sondajele de opinie arata ca doar 10% din oameni au incredere in Congres. Cu alte cuvinte, restul de 90% nu au incredere ca acesta este competent pentru guvernare.

3.Nicio incredere in mass- media. Cele mai recente sondaje arata ca 77% din oameni nu mai au incredere in stirile TV. Cu toata puterea si monopolul pe care mass- media o are, nu poate pretinde ca negrul este alb, doar pentru ca asa sustin oficialitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *