Nu toti ne nastem talentati in sfera artistica, la fel cum nu toti suntem astrofizicieni. Insa, daca mereu ti-ai dorit sa pictezi insa nu prea ai avut curaj sa incepi cu o panza goala, exista o solutie – un tablou pe numere de la Pictorul Fericit. Pictura pe numere se aseamana cu acele carti de colorat pentru adulti. Trebuie sa umpli niste spatii cu culori, insa aici sunt numerotate, pentru ca imaginea sa iasa ca pe cutie. Este o activitate ce poate deveni chiar hobby, atat pentru adulti, cat si pentru copii, fiindca este foarte usor. Este o forma de terapie si meditatie, o activitate prin care atat mintea, cat si corpul se relaxeaza si scapa de stres. Sa vedem mai jos ce contine un astfel de kit de la Pictorul Fericit.

Pictura pe numere – portalul ce-ti deschide imaginatia

Cu fiecare culoare aplicata, tabloul prinde viata sub ochii tai, facandu-te sa iti doresti mai mult sa completezi spatiile. Kit-ul contine panza pe sasiu delimitata si numerotata, 3 pensule de marimi diferite pentru umplere si pentru detalii, vopselurile ce au numere pe capace, iar pe cutie ai mock-up-ul tabloului, adica imaginea finala a acestuia. Tabloul vine intr-o cutie frumoasa ce are maner, deci il poti lua cu tine mai usor, oriunde vrei sa pictezi. Vezi aici mai multe detalii.

Pictorul Fericit te asteapta cu o multime de categorii din care sa alegi tablourile preferate. Poti alege tablouri cu orase, cladiri, animale, pasari, flori, peisaje, religioase, pentru el/ea, pentru copii si chiar si reproduceri ale unor tablouri celebre. Daca ai vrea sa o ai pe Mona Lisa pictata de tine expusa pe un perete, cu Pictorul Fericit ai aceasta posibilitate.

Esti pictor expert? Aici gasesti tot ce ai nevoie

Daca ai experienta in pictura, atunci Pictorul Fericit te asteapta cu toate cele necesare. Gasesti aici panze profesionale de diferite dimensiuni, din in sau bumbac, gata pregatite pentru a fi pictate. Mai gasesti si culori vinilice, acrilice si de ulei, seturi de pensule din diferite tipuri de par – natural sau sintetice, palete pentru mixarea culorilor, sevalete din lemn de fag sau din aluminiu, diluant si vernis lucios sau mat, set de spatule si multe altele.

Vino in lumea colorata a acestui magazin cu accesorii pentru pictura si tablouri pe numere si comanda tot ce ai nevoie pentru a porni in aceasta aventura.

Contact:

0754459540

Str. Marasesti, nr.18, et.1, cam.2

Suceava, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *