Atunci cand eram tineri ne-am asteptat la aniversari secrete, la cadouri frumoase care sa ne faca sa ne simtim cat mai fericiti si mai impliniti, incat sa parem cat mai nevinovati pentru ceea ce ni se intampla. Astazi am devenit parinti si ne asteptam ca si copiii nostri sa fie la fel de fericiti odata cu inaintarea acestora in varsta, incat pentru ei zilele de nastere sunt abordate dintr-un alt unghi de vedere si anume din cel al petrecerilor cu surprize.

Ce se intampla astazi cu bratele care isi doresc cat mai multe imbratisari si cat mai multe cadouri? Sau ce se intampla cu tipetele stridente ale invitatilor care sunt nerabdatori sa guste din tortul sarbatoritului? Probabil ca frumusetea de a avea un copil ne face sa trecem prin diverse moduri de fericire, incat nimic nu mai conteaza decat sa ne indeplinim datoria de a face cat mai multe aniversari reusite pentru cel mic.

Idei de petrecere pentru copiii de 3 ani

In timp ce o petrecere in interior este mai confortabila si mai convenabila, o petrecere in aer liber e mult mai distractiva. Poti alege un moment sau o zi cand nu este prea cald, undeva dupa ora 16, daca optezi pentru o zi de vara. Ai putea chiar sa organizezi pentru cel mic o cina in aer liber, unde sa inconjori intregul loc cu luminite colorate, cu baloane si alte elemente care sa ofere si mai multa distractie celor mici. Pentru un aranjament in aer liber, este bina ca gradina sa fie in plina floare, incat planificarea petrecerii sa fie reusita si sa nu scapi din vedere nici un element care l-ar putea face fericit pe micutul tau.

Daca ai decis sa optezi pentru o petrecere in interior atunci include o multime de completari, incepand de la un clovn, jocuri, PetreceriCuPersonaje, piese de teatru, sau teatru de papusi. Pictura pe fata este o idee moderna, care poate transforma o zi aniversara intr-o lupta pentru castigarea premiului de cel mai bun desen, de cea mai buna masca, incat varietatea de personaje care se poate picta pe fata este absolut impresionanta.

Personajele clasice din seriale, desene, pot servi ca sursa de inspiratie. Daca nu ai gasit la cine sa apelezi pentru acest element, atunci poti cumpara singura vopsea de fata de la cel mai apropiat magazin de papetarii sau de jucarii. Urmeaza instructiunile intocmai pentru reusita desenului si a picturii. Important este sa stii ca acest tip de vopsea nu afecteaza pielea si se duce la prima spalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *