Succesul unei companii se vede foarte bine in site ul pe care il are, majoritatea companiilor au site uri bine optimizate SEO, ce inseaman SEO : Search Engine Optimization.

Optimizarea este considerata printe primul si cel mai important pas catre succes pentru orice afacere  mediul online. Oricine isi face un  sit web trece în mod necesar prin mai multe etape:

  • isi aduna materiale si idei
  • isi compune si pregateste thema
  • scrierea paginilor web în HTML, CSS, Javascript etc.
  • testarea sitului
  • schimbarea ideilor care nu corespund țintei
  • lansarea sitului pe Internet sau pe un intranet

Cauti o firma pentru optimizare site, iti recomand o firma specializata care se va opcupa de promovarea site-ul pe care vrei sa il lansezi.

Aceste firme analizeaza modul in care utilizatori motoarelor de cautare cauta informatiile si vor folosi cuvinte cheie pentru ca pagina ta sa apara pe prime locuri in rezultatul cautarii pe motorul de cautare iar in a doua situatie vor folosi drept cuvinte cheie denumirea firme tale capt ce duce la gasirea imediata a paginii tale .

Optimizarea este de doua feluri :

  • Optimizare on-site : prin optimizarea SEO urmarim obtinerea pozitiilor de top in motoarele de cautare pentru cuvintele, gasirea şi analiza tuturor cuvintelor cheie care pot aduce clienţi şi construirea de noi link-uri relevante care iti pot aduce clienti. Titlul paginilor site ului, acestea trebuind sa indeplinească conditii esentiale din punctul de vedere al motoarelor de cautare , meta description (cuvintele cheie pe care se axeaza site ul cat si descrierea paginilor acestuia), conţinutul efectiv al paginilor tale din considerente de optimalitate, atat pentru motoarele de cautare cat şi pentru vizitatorii site ului tau.
  • Optimizare off-site: presupunand ca toate site urile ar fi la fel de bine optimizate, acestea nu s ar mai diferenţia între ele din acest punct de vedere, trebuie , pe langa optimizarea interna a site ului, acesta trebuie promovat din exterior. Postarea site ului pe retele de tip Social Media, Social Bookmarking sau Directoare Web poate influenta decisiv cresterea traficului datorita milioanelor de utilizatori care navighează pe aceste site-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *