Vara aceasta am fost la invitat sa particip la un fericit moment al unor prieteni care au hotarat sa se casatoreasca. Acestia au hotarat sa isi faca unicul eveniment intr-un cort alb cu pe marginea Dunarii, cu candelabre frumos stralucitoare care coborau din tavanul cortului, aveau mese rotunde cu fete de masa albe pe care erau asezate flori de camp , dar cel mai frumos si impresionant era barul din gheata pe care l-au facut cei de la o firma care produce si modeleaza gheata , tot ei s-au ocupat ca la intrarea in scena a mirelui si al miresei deasupra unor norisori, intr-o atmosfera de basm la care au folosit gheata carbonica.

Nunta a fost una  ca in povesti , cu muzica clasica , fara gram de manele , cu muzica populara pura un cameraman si un fotograf de nunta profesionist . Seara in loc de artificii care te fac sa tremuri la lansarea lor , au ales ca fiecare invitat sa lanseze cate un lampion , aceste mi s-au  parut mult mai frumoase si mai ecologic, lampiaonele au fost personalizate.

Dupa frumoasa petrecere am inceput si eu sa ma documentez ce anume trebuie stiut pentru a face un astfel de eveniment unic si memorabil si am aflat ca planificarea unei nunti este o munca istovitoare, iar aceasta munca devine mult mai dificila in cazul in care evenimentul va avea loc in aer liber. Din moment ce nu se stie niciodata cu adevarat cum va fi vremea in ziua nuntii, indiferent de prognoza acelei zile, planificarea unei astfel de nunti necesita pregatiri suplimentare. De aceea, pentru organizarea unei astfel de eveniment, de cele mai multe ori este bine sa se opteze pentru inchirierea unuia sau mai multor corturi special destinate pentru acest tip de ocazii.

Exista mai multe avantaje pentru inchirierea corturilor pentru evenimentele importante cum ar fi o nunta –  cel mai important ar fi ca acestea ofera adapost in caz de vreme rea si, de asemenea, in cazul unei zile insorite, cu temperaturi ridicate, invitatii vor gasi umbra și vor sta departe de canicula . Din moment ce una dintre prioritatile unui astfel de eveniment este ca oaspetii sa se simta cat mai bine, acesta este un aspect important care trebuie tinut cont tot timpul.

Trebuie tinut cont de mai multi factori pentru alegerea cortului potrivit pentru nunta , primul si cel mai important factor de care trebuie tinut cont este marimea cortului pentru a putea gazdui in mod rezonabil numărul de invitati care vor fi prezenti.

Cum ar trebui sa se determine dimensiunea aproximativa a cortului atunci cand se planifica o nunta in aer liber? In primul rand trebuie luat în calcul numarul de persoane care sunt invitate; trebuie tinut cont de tipurile de activitati specifice oricarei nunti: dans, servirea invitatilor la masa sau serviciu de tip bufet;  muzica asigurata de o formative compusa din mai multe persoane sau doar de un singur DJ, un cameraman care a mai facut filmari la nunti si nu in ultimul rand, locația unde va fi amplasat cortul.

Acestia sunt cred ca cei mai importanti factori de care trebuiesc tinut cont cand vrei sa iti organizezi o nunta, daca nu mai bine apelezi la o firma specializata dar ai mare grija sa stii ce sa ceri .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *