Nicky HiltonSora mai mica a starului Paris Hilton, Nicky Hilton- si ea mostenitoare a imperiului Hilton- s-a casatorit cu James Rothschild, de asemenea mostenitor al unei averi impresionante, fiind un membru al unei familii britanice foarte bogate care are afaceri in domeniul financiar- bancar.

Ceremonia de casatorie dintre Nicky Hilton, in varsta de 31 de ani, si James Rothschild- de 30 de ani, a avut loc la Palatul Kensington- care a fost resedinta printesei Diana. Potrivit rapoartelor britanice, se credea ca aceasta alianta nu ar fi avut loc, deoarece pana in prezent, familiile celor doi nu au avut nimic in comun decat averile impresionante si cateva scandaluri de proportii in care au fost implicate.

Ce ar trebui sa aiba cea mai scumpa rochie de mireasa?

Vedetele ceremoniei de casatorie au fost, bineinteles mireasa si rochia de mireasa care a purtat semnatura casei de moda Valentino si care a fost aleasa din colectia haute couture. Se pare ca la rochia in valoare de 50.000 de lire sterline, Nicky a asortat inelul sau de logodna pe care sta asezat un inel de diamant de opt carate, care este evaluat de specialisti la peste un milion de lire sterline.

Nicky Hilton si James Rothschild s-au cunoscut in anul 2011, in Italia, in momentul in care se aflau la petrecerea de nunta a modelului de top Petra Ecclestone cu James Stunts. Acestia s-au logodit in 2014, iar la numai un an au facut si nunta. La nunta au fost prezenti membri ai altor familii celebre, precum Ecclestone, Guinness si Goldsmith. De altfel, mama mirelui s-a nascut in familia Guinness, iar sora lui James Rothschild, Kate, a fost casatorita cu Ben Goldsmith.

Sora lui Nicky, celebra Paris Hilton, in varsta de 34 de ani, a declarat ca cei doi se potrivesc de minune si este de parere ca sunt facuti unul pentru celalalt: “Sunt perfecti unul pentru celalalt. Sunt cei mai buni prieteni. Sunt atat de loiali unul altuia si atat de indragostiti. Sunt precum un print si o printesa.”