Am o mare problema cu instalatia electrica a apartamentului, parinti sotiei in tineretile lor au adus fel de fel de mesteri ca sa le repare ca de in Romania toti se pricep la toate. O mare prostie, se intreaba de ce le mai ia casa foc de la instalatia electrica sau de ce li se sparge ceava pe care tocmai au schimbato. Pai e foarte simplu, nu mai apelati la vecinul bun la toate Dorel, a venit timpul si vremea sa renuntam la acest vecin, Dorel si sa apelam la diverse firme specializate, un exemplu bun sunt cei de la servicii247.ro , o firma care iti ofera si iti asigura experti recomandati, ei au toate atestarile de care au nevoie. Sunt oamenii specializati pe fiecare problema in parte, daca ai nevoie de un instalator iti vine un instalator nu un dobitoc care dupa ce a montat teava vede ca aceasta lacrimeaza sau nu cumpara piesele de care ai nevoie.

Cum va povesteam apartamentul are instalatia electrica facuta praf, daca vrei sa opresti ceva dupa sigurante sa fii convins ca va trebui sa le scoti pe toate pentru ca exista 2 nuluri, cum se poate asa ceva nu imi imaginez, daca de exemplu vrei sa opresti prizele pai o sa ai surpriza ca in bucatarie sau pe holuri acestea sa functioneze, sau daca vrei sa opresti lumina, ei si aici vei avea surprize pentru ca sunt incurcate si puse pe prize. O mare harababura.

Initial pana sa ma destept am zis sa caut un electrician dar nu la firma specializata, cautam pe cineva care sa lucreze la negru. Mare greseala, dupa cateva tentative cu cativa am renuntat si am inceput sa fac “sapaturi” pe internet si astfel i-am descoperit pe cei de la servicii247, o firma cu angajati capabili care sa nu ma bage mai rau in belea, fata de cum eram.

Am mers la sediu acestora, le-am spus ce problema am si le-am explicat ce vreau sa fac, ca vreau sa mi se construiasca o noua retea electrica iar cea veche sa fie anulata. Pe langa reteaua electrica vreau sa mi se mai monteze si cablu tv dar si de internet. Toate acestea sa vina trase prin mascate prin perete. Intelegand despre ce este vorba si ca prin schimbarea retelei electrice inseamana ca treuie sa renovez si apartamentul, ei mi-au facut o oferta si mi-au oferit si servicii unor zugravi profersionisti care sa repare peretii distrusi in urma montajului noii instalatii electrice dar si a claburilor de tv si net.

Am semnat un contratc cu acestia, dupa care in ziua urmatoare au venit echipele cu scule profesionale, au trasat pereti, au facut noile canale pentru noua instalatie electrica, pentru care am primit un proiect ca sa stiu pe unde este trasa, asta in cazul unor probleme pe viitor dar mi-au oferit si o garantie pentru instalatie.

Toata nebunia a durat doua saptamani, instalatia electrica a fost montata in 3-4 zile, mai mult a durat mascarea acestora si repararea peretilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *