In urma cu doua luni eram in vizita la o statie de gaz, la un amic care lucreaza acolo. Patronul acestuia chemase pe cineva cu un buldo excavator ca sa scoata din pamant cateva tufe imense de mure.

Cel cu buldo excavatorul nu s-a lasat prea mult asteptat. A venit si in 20 de minute a ras tot, de parca acolo nu au existat cu cateva minute in urma acele tufe imense, cred ca ocupau cam 70-80 metri patrati, atat de dese erau si de mari. Daca nu ar fi chemat pe cineva cu un buldo excavator si ar fi apelat la cineva sa ii taie manual sigur dura foarte mult iar cel care ar fi muncit la asa ceva clar iesea accidentat.

Stateam si ma gandeam ca si eu am lucrat pe asa ceva si la ce poate face acea masinarie, eu am avut cateva peripetii cu un astfel de utilaj, utilaj caruia am rusit sa ii rup cativa dinti.

Sefilor nu le-am povestit ca buldo nu avea dinti din cauza mea ci ca acestia s-au rupt cand incercam sa excavez . I-am vazut pe sefi cum cautau pe net dinti buldo pentru a achizitiona ceva bun si de calitate.

Acesti dinti nu se rup ei chiar asa usor dar atunci cand incerci sa folosesti dinti unui buldo ca sa rupi un zid in loc sa folosesti un ciocan percutor totul se plateste, dar eu zic ca aceasta plata a fost cu folos ca sa se invete si data viitoare sa cumpere lucru de calitate.

Dupa buldo excavator am lucrat pe un motostivuitor, frumos utilaj doar ca aici nu mai aveam libertate de miscare , nu mai lucram pe exterior. Intr-o zi ca sa ma razbun pe sef i-am luat masina cu moto si i-am mutat-o in spatele intreprinderii dupa cativa paleti cu materiale de constructii.

Sa revenim la amicul meu disperat de serpi, ca doar din cauza lui seful lui a distrus bunatate de tufe de mure din care daca iti dadeai silinta strangeai ceva productie pentru un borcan de dulceata. Sa te fi ferit Dumnezeu sa pici in mijlocul lor ca nici SMURD-ul nu te mai scotea de acolo. Va dati seama ce spini si ce tulpine erau in mijlocul lor. Cat despre serpi eu nu am vazut coada de sarpe pe acolo. Am vauzt pui de gaina ai unor vecini, vrabiute, dar nu serpi.

Asta e, cu fricosi si se mai lauda ca sunt barbati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.