Diezel sau ulei de floarea soarelui, voi ce recomandati? Cam de o saptamana am inceput sa alimentez la Kaufland si vad ca masina merge super ok la jumatate de pret fata de motorina.

Cum a inceput nebunia, cam acum o saptamana eram cu cativa amici si am ajuns la acest subiect, daca masina merge cu ulei de gatit sau nu. M-am enervat si am mers la magazin de unde am cumparat un bax cu sase sticle cu ulei pe care le-am turnat in rezervor. In rezervor mai aveam cam tot atata motorina. Dupa golirea sticlelor si miscarea masinii fata spate pentru a se amesteca am mers sa dam o tura cu masina sa vedem cum se descurca.

Ce am observat? Nimic diferit, masina trage la fel, porneste la fel, merge la fel si cu AC-ul pornit, si prinde chiar si 130km/h, spun asta pentru ca mi-a zis un desptept ca mai mult de 80 nu prinde .

Singurul inconvenient este ca mirosul lasat de esapament este asemanator cu cel al cartofilor prajiti sau al gogosilor iar acest lucru dauneaza grav sanatatii pentru ca ti se face foame mereu. De atunci am alimentat zilnic de la magazin cu ulei alimentar… aaa din cotra o diferenta am observat, am facut mai multi km folosind ulei combinat cu motorina. Consumul pe oras daca folosesc motorina este cam de 10% daca folosesc aerul conditiont, cu ulei acesta a fost cam de 7% cu ac-ul pornit.

Acum dupa o saptamana stau si ma gandesc daca sa mai folosesc sau nu aceasta combinatie, nu ca s-ar fi intamplat ceva la masina, ci imi e sa nu se intample mai tarziu.

Voi ce sfat imi dati?

Leave a Reply

Your email address will not be published.