Dupa ce acum 2 luni ne-am apucat de renovarea casei, renovare care a costat cu mult peste calculele si asteptarile mele , si nu in ultumul rand renovarea s-a intins pe o perioada mai mare de cat ma asteptam.

Am hotarat anveloparea casei atat pe interior cat si pe exterior.Am tras tare in ideea de a reusi sa ne mutam cat mai repede si datorita faptului ca veneau sarbatorile si toata casa era intoarsa pe dos.  Vedeam lumea la cumparaturi , care mai de care agitata sa cumpere toata cele necesare pt masa de Paste, numai pe noi ne vedeai in magazinele de constructii si amenajjari interioare, disperati sa luam ce ne mai trebuie pentru a finaliza renovarea. Ei bine tot nu am reusit sa terminam , pentru ca mesterilor le convenea sa o lalaie pentru a mai veni inca o zi si inca o zi pana cand m-am enervat si le-am zis gata de maine nu mai veniti. Va dati seama ca nu se asteptau si au inceput sa faca ca trenul. Ei se asteptau ca ma vor duce pe mine cu zaharelul si vor munci la mine toata viata iar eu prost ii voi plati pe fiecare zi plus mancare, ei bine nu, i-am dat afara seara dupa ce au terminat ziua de lucru.

Am luat hotararea cu sotia sa facem noi, ne-am documentat pe net cum se face fiecare pas din ce a mai ramas si uite asa ne-am apucat de treaba , sincer nu ni s-a parut greu din contra a fost si distractiv pentru noi. Cand aveam ceva de cumparat mergeam la magazinul cu materiale si le explicam celor de acolo ce vreau sa fac iar ei imi explicau de ce anume am nevoie si cum se face.

Dupa ce am terminat de renovat atat interior cat si exterior a venit o alta problema mobila. De mobila bucatarie s-a ocupat sotia, ea a comandat de pe net mobila, la care am primit transport si montaj gratuit, toate acestea la un pret super accesibil, eu m-am ocupat de mobila din living dai si de baie, am vrut ca in baie sa pun cabina dubla de dus din aceia full cu radio, telefon si toate bazaconiile in ea, a durat patru zile montarea ei, simteam ca innebunesc, iti trebuie facultate sa o instalezi , sa ii faci toate legaturile, plus ca mai venea si instalatia de apa, pe langa toate acestea a trebui sa o conectez la curent pentru a functiona cele instalate pe ea.

Am hotarat cu sotia ca in bucatarie sa instalam si masina de spalat dar sa fie incorporata in mobila, de fapt am uitat sa va spun ca toate cele din bucatarie era incorporate in mobila si aici ma refer la cuptorul electri, plita, masina de spalat vase dar si frigiderul cu lada frigorifica pe care am aleso tot verticala.

Acum dupa trecerea celor 2 luni de munca suntem multumiti de realizarile noastre cu toate ca v-am zis am depasit cu mult bugetul stabilit initial, dar asta este, toate cele cumparate au meritat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *