In oras sunt 2 maternitati, una care este o bomba cu ceas , un focar de infectie care nu a mai fost renovata de zeci de ani, care este adapost pentru pisici si caini si a doua maternitate care arata ca un spital occidental dar din pacate aceasta din urma este inchisa in asteptarea aparaturii care se tot lasa asteptata de 2 ani de zile.

maternitatea veche
maternitatea veche

Acum 2 ani i s-a facut inaugurarea maternitatii , pardon a cladiri cu surle si trambite ca doar de sa vada lumea pe cine a votat, asa cum am zis s-a inaugurat doar constructia nu s-a si dat in folozinta. Prin luna ianuarie a acestui an au zis inaugurarea si darea in folosinta o sa fie pe data de 6 martie , ca pana atunci cladirea o sa fie dotata cu aparatura necesara de ultima generatie si noua. Ei bine a trecut 6 martie si nu au facut nimic.

maternitatea noua
maternitatea noua

Pe la sfarsitul luni martie inceputul luni aprilie presedintele consiliului judetean a fost arestat 29 de zile , pentru ca s-a laudat ca el trage bine sforile la marioneta .

Nu au trecut bine cele 29 de zile ca surpriza , la vizita premierului in orasul nostru acesta a venit insotit de ministrul sanatatii si s-au gandit sa mai faca o inaugurare a cladiri respective :))

La aceasta a doua inaugurare a participat si Presedintele Consiliului Judetean impreuna cu primarul si ministrul .

Sunt convins ca o sa taie panglica si a treia oara inainte de alegerile prezindetiale si poate vor mai pastra funda cu tricolorul  ca sa o poata taia si a patra oara la alegerile locale.

Pana unde poate merge ipocrizia si nesimtirea asta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *