Ati mai vazut pescar care sa nu manace peste , ei bine eu sunt ala . Merg la peste de placere. Anul trecut am fost cu cativa amici la scrumbie  in zona Izvoare-Pristo . Ei bine a fost cam naspa pentru ca au fost inundatii, Dunarea crescuta , si pamantul era cam alunecos . In zona Pristol dupa ce am descarcat noi scule, cort, mancare, ne-am pus pe aruncat la peste, dai si dai , peste pauza , baietii s-au pus pe baute cand observam ca masina mea aluneca usor usor cu lateralul spre Dunare, alerg, ma urc in masina, pornesc si incerc sa plec usor spre stanga pentru ca eram paralel cu apa, cam la 2m de apa acolo ajunsese masina.

In clipa in care am dat sa o misc usor masina a alunecat si mai mult spre apa, amicii mei cand au vazut au venit repede si s-au pus propta si m-au ajutat sa o impigem . De unde,ca ea parca mai mult aluneca, Dunarea parca o atragea ca un magnet. Ne-am oprit am luat o funie si am legat masina de un dud , apoi cu ajutorul celei de-a doua masina cu care mai eram si cu forta bratelor am reusit sa scoate masina din gura apei.

Dupa necaz ei au continuat bauta dar mie nu imi mai ardea de nimic, eram terminat , a fost o zi de tot rahatul fara peste si mai era sa imi transform masina intr-o masina amfibie

masina-in-apa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *