londraNu, nu este vorba despre faptul ca poti munci in Londra si ce anume iti poti gasi de munca odata ajuns in Anglia, este vorba despre ceea ce poti vizita si ce te poate atrage in Londra timp de o saptamana sau mai putin, in functie de perioada in care vei fi acolo.

Londra afiseaza cea mai buna scena a teatrului din intreaga lume. Daca te vei intoarce din Londra fara a vedea macar unul dintre faimoasele sale teatre si opere sau fara a vedea una dintre piesele interpretate de britanici, atunci poti zice ca ai fost acolo degeaba. Londra detine cea mai vibranta scena a teatrului din toata Europa sau chiar din lume iar orasul continua sa atraga cele mai talentate persoane de pe tot globul acolo. Se merita sa vezi macar un concert, o opera celebra sau o piesa de teatru minunata.

Britanicii sunt foarte seriosi cand vine vorba despre eticheta tarii lor. A cere cuiva o favoare si a nu multumi este o adevarata ofensa adusa vreunui britanic, pentru ca la ei nu exista asa ceva ca lipsa cuvintelor de multumire: “Multumesc”, “te rog”, “scuze” si asa mai departe.

Nu ignora nici aspectul legat de siguranta. Londra pare sa fie cel mai sigur loc de pe planeta si de asemenea perfect pentru a face o vacanta reusita, insa nu te lasa dus de nas de asta. Cateodata, chiar si acest oras poate sa fie putin nesigur, mai ales cand vine vorba despre suburbiile sale. Mai mult de atat, nu-ti lasa comorile la vederea publicului larg ca s-ar putea sa nu le mai gasesti. Banii pune-ti-i bine in portofel si acesta in geanta sau la buzunarul de la piept, niciodata la spate.

Ai grija de geanta, de borseta si de telefonul mobil pe care de asemenea nu ar trebui sa il tii pur si simplu in mana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.