Distractie ca in facultate nu am mai intalnit. Am avut ghinionul pe langa faptul ca stateam 4 in intr-o maghernita de camera mai mereu sa fie in vizita definitiva si inca 2-3 pieteni .

La inceput nu prea cunoasteam noi cum merg treburile, stateam mai mereu prin camera pana cand am dat de gustul distractiilor si petrecerilor. Zilele curgeau una cate una, bani primiti de laparinti si ei. Am ajuns la concluzia ca e timpul sa ne angajam , bine bine dar unde ca nu ne angaja nimeni, am depus cv-uri peste cv-uri dar nici un semn.

In patul de deasupra era cazat un prieten Radu, un tip foarte hotarat, mereu gandea inainte sa faca ceva, Radu avea un tic , mereu smulgea fire de pe el cu penseta (de parca era masochist) .

Intr-o zi cum statea Radu in pat se ridica , sare din pat de am zis ca gata de la etajul 5 am ajuns la subsol face 2 pasi de parca mergea pe podium la parada modei la bustul gol si zice gata stiu ce facem, “ne angajam la videochat Black Studio” , noi ne-am uitat mai  intr-o dunga am zis ca poate omul a luat o razna, poate nu a mai baut ceva de mult. Il parasutea pe unul din dintre musafiri definitivi de la calculator si intra pe acel site sa ne arate ce oferta buna de angajare are si ca astfel vom iesi din foamea in care eram. Ne-a zis ca pe langa bani omul se mai si distreaza cu o super tipa, pentru ca cei drept acolo sunt angazate fete de fete, vorba lui Radu ” piese”. Eu am refuzat pentru ca pe mine nu prea ma ajuta fizicul in schimb Radu si inca un coleg s-au dus si va pot spune ca cei doi o duc foarte bine, s-au realizat au masina, casa in schimb eu care am refuzat din start oferta si m-am angajat lucrator comercial la un hipermarchet am ajuns sa stau tot cu parinti si in ziua de azi.

Poate daca ii ascultam si incercam sa slabesc si apoi sa merg sa dau o proba de lucru acum eram si eu ca ei, asezat la casa mea si cu un salariu frumos, nu minim pe economie cum am eu si tot pe usa parintilor, ce sa mai vorbim de masina.

In viata trebuie sa stii sa faci pasul cand trebuie altfel pierzi trenul si cine stie cand mai trece prin gara ta.

One thought on “Locul de munca”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *