images

Mi-am intrebat prietenii ce jocuri mai cunosc, iar recomandarea a fost LoL , am decis sa imi fac si eu cont . Cred ca cu totii ati auzit de DOTA  , dar nu si de LoL sau League of Legends.
LoL este un RTS cu foarte multa actiune in el , este , sa spunem fratele mai mare al  lui DOTA . Este un joc care , daca nu esti atent te poate face sa iti lasi nevasta , sau in cazul celor mai multi scoala si sa il joci in nestire .
Jocul a fost  lasat in 2009 , de catre cei de la RIOT Games ,  avand parte de cele mai bune uptade-uri pentru grafica si gameplay. Summoner-ul sau invocatorul cum  spune vocea draguta din patch-ul romanesc  , are la dispozitie  30 de lvl-uri pentru a se acomoda cu jocul . La lvl 30 poti alege si modul ranked , unde cu atat mai mare elo cu atat mai buni adversatii dar si coechipierii .  Modul ranked are 3 ramuri , 3v3 ranked , 5v5 ranked si solo ranked. Alt mod de joc mai este si cel Custom , unde poti sa iti inviiti prietenii sa jucati intre voi , dar si unde se tin majoritatea competitiilor .

images (1)

Inca un lucru foarte important este diversitatea eroilor . Cei de la riot scot eroi pe banda rulanta , cel putin o data pe luna apare un eroi nou . Unul mai diferit ca altul , dar in mare sunt impartiti in 2 mari categorii : ap (ability power) si ad (atack damage) si la randul lor in alte subcategorii :
Assassin
Fighter
Tank
Mage
Support
infernal_nasus_league_of_legends_overlay_by_melificence-d6w40tz
Daca v-ati decis sa jucati dupe cele spuse mai sus va astept in-Game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *