In toamna am fost invitati de catre nasul meu de botez la nunta fiicei sale la Caraca. Nu am raspuns pozitiv la intrebare, raspunsul meu a fos sa imi dea putin timp sa vad daca pot pleca de la lucru si daca imi permite bugetul sa fac aceasta deplasare, pentru ca el insista tare mult ca noi sa mergem acolo, nu il interesa sa ii trimitem bani. Dupa ceva timp de gandire cu sotia, am luat hotararea totusi sa mergem si noi sa ne plimbam si sa ne mai si distram putin.

Nu am mai fost la Caracal in schimb am auzit numai lucruri” bune despre” dar si imagini cu ispravile lor facute in decursul anilor. Cu toate acestea la Caracal sunt si oameni destepti, exemplu Marius Tuca.

Am plecat de vineri spre nunta pentru ca ne-a rugat sa venim mai devreme pentru a sta si cu noi putin de vorba pentru ca nu am mai vorbit de cativa ani. Ne-am cazat la un hotel din oras, cred ca nu au foarte multe, pentru ca nu apre un oras prea mare. Seara am iesit in oras cu nasii la un restaurant si apoi la o plimbare la pas prin oras pentru a ne arata si noua orasul, ne-a spus cum urma sa decurga nunta, la ce ore si unde vom merge.

Ziua urmatoare a fost una cu foarte mare alergatura. Cu ginerele s-a mers la nasi la mosi si apoi la mireasa acasa, parca aceasta a fost ordinea ca mai apoi dupa ce s-a gatit mireasa sa plecam catre starea civila pentru a semna actele de casatorie.  Dupa starea civila a urmat cununia religioasa unde m-am plictisit groaznic, simteam ca adorm in biserica.

Abia am asteptat sa vina seara pentru a merge la petrecere, eram curios cum  arata locatia pentru ca am inteles ca este una de vis pentru ca au apelat la cei de la www.tentevent.ro pentru a amenaja corturile, si intr-adevar asa a si fost, locatia era de vis, cu doua corturi, unul inchis si unul deschis, cu piscina intre ele pe a carei apa pluteau petale de flori si lumanari. Scena era in aer liber cu gheata carbonica si o orga de lumini. Petrecerea a durat pana dimineata.

Ceva de vis, nu am mai fost la o astfel de nunta si tare mi-as dori ca si a mea sa fie la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *