Localitatea in care stau eu e la 40 de km de Baile Herculane,  aici merg spatamanal pentru a face bai termane si ocazional apelez la servicii de masaj, pacat ca nu ofera si servicii masaj erotic, dar cu sigurata puteti beneficia de aceste servicii prin alte zone.

Dupa ce stai in apa fierbinte un masaj care sa intinda muschi e bine venit, sa te scoata din tensiunea in care te afli, sa te relaxeze. Acestei bai urmate de masaj sunt benefice si pentru organism nu doar sa te faca sa te relaxezi. E minunat sa vi iarna , cand e totul alb in jurul tau, dupa o ninsoare zdravana, sa intri in caditele cu apa fierbinte…. ce pot spune, e minutat, simti cum te topesti. Statiunea este una destul de frumoasa, situata de a lungul Cernei pe o parte si pe alta a raului. Pe partea stanga cum curge cerna sunt hotelurile iar pe pastea dreapta o parte din vechiul oras. Ferestrele caselor sunt fix deasupra raului, ca sa fac o gluma, cred ca acestia pescuiesc direct de pe fereastra casei. Existența neîntreruptă de două milenii a stațiunii Băile Herculane a fost favorizată de eficacitatea miraculoasă a izvoarelor termale, fiind socotite un „dar al zeilor” dar și de pitoreasca așezare a stațiunii într-o vale adăpostită de munți, de o frumusețe aparte. Dotarea tehnico-edilitară de prim rang la un confort de înaltă ținută și bogata diversificare a metodelor de tratament de la cura balneară clasică la diverse metode de fizio și electroterapie, masaje, acupunctură, etc. au conferit acestei stațiuni un înalt grad de atractivitate. Multiplele mijloace de recreare și divertisment, restaurante, baruri, terase de vară, bazine de înot cu apă termală, saună, masaj, biliard, etc. – precum și posibilitățile de drumeție și excursii în stațiune și pe Valea Cernei, constituie o atracție în plus pentru vizitatorii orașului stațiune balneară Băile Herculane.

Stațiunea este Baile Herculae una milenară menționată sub denumirea „Ad aqua Herculi sacras ad Mediam”.

Sa revenim la masaj.  Atractia si pasiunea pot fi aratate in multe moduri, insa masajul este o experienta senzuala si intima care apropie mult partenerii.Indiferent cine ofera masajul, iubitul sau iubita, e esential ca intai sa fie stabilita o atmosfera, Trebuie sa alegi o muzica ambientala placuta, care sa linisteasca. Jazz-ul ar fi o optiune ideala. Lumanarile sau betisoarele parfumate sunt si ele binevenite, atata timp cat nu ingreuneaza aerul din incaper.Un masaj erotic poate fi considerat un dans al degetelor pe pielea partenerului. Este cel mai mare organ senzorial al corpului si poate produce placeri intense. In primul rand, e nevoie de o lotiune sau de un ulei de masaj.Incepeti cu coloana vertebrala si coborati pana la baza spatelui. Miscarea continua este cheia unui masaj de succes, dar si grija cu care este atins partenerul. Nu trebuie sa faci miscarile grabite, smucite, care ar putea sa il surprinda pe partener sau chiar sa il irite, schimbati tipul de miscari, pentru a evita situatia jenanta in care partenerul este atat de relaxat incat a adormit. Asculta-ti partenerul daca spune ca prefera o atingere mai puternica sau mai slab. Poti folosi si anumte esarfe , pentru ca atunci cand treci pe deasupra aceasta sa gadile putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *