Cu toti cred ca avem frica de dentist , eu anul acesta mi-am invins teama si am ajuns la o tanara dentista, frumusica dar si cu multa rabdare. In prima zi mi-a propus ca sa imi inving teama doar sa discutam, sa imi faca o evaluare si sa imi zica cam ce este de facut. O parte din lucrare mi-a spus ca imi pot face dinti sa arate ca in prima zi dar pentru aceasta treuie sa merg in Targoviste pentru a face cateva implanturi si pentru a pune fatetele, mi-a zis ca voi da foarte usor de aceasta clinica cautand pe google  si a avut dreptate dortorita mea cea simpatica, am cautat pe google clinica si m-am programat pentru interventie.

Implantul dentar consta intr-o interventie chrurgicala ce  se bazeaza pe introducerea unei piese din titan in osul maxilar de care se va prinde candva dintele . Plasarea implantului dentar se realizeaza dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie printr-o interventie chirurgicala dentara nedureroasa.

Dupa un timp necesar integrarii in os, pe implant se ataseaza o alta piesa din titan numita bont protetic, pe care se realizeaza o coroana ceramica, adica partea finala sau dintele ce il observam noi .In cazul unei atrofii maxilare severe se pot aplica implanturi zigomatice ce scurteaza timpul de tratament fata de abordarea clasica de reconstructie osoasa si implanturi dentare.

Tot aici iti poti face ortodontia, ce este ortodontia, pai este o supraspecializare a stomatologiei care se ocupa de estetica zambetului nostru cat si de cat de bine functioneaza el. Un zambet frumos, ca de reclama, este visul oricui, dar medicii nostrii stomatologi se preocupa de sanatatea si durabilitatea lui.

Si cum va spuneam eu care la inceput eram un fricos acum mi-am invins teama si merg de placere, va pot spune cu mana pe inima ca e sanatos si recomandat sa apelam la acesti specialisti , in special al clinica din Targoviste, cei drept am facut naveta o perioada car acum va spun ca nu imi pare rau si ca cei de aici nu ne sunt dusmani ci prieteni, inca de la intrarea in clinica am avut parte de o primire calduroasa. Cum a procedat si doctorita din orasul meu asa a decurs si prima zi aici, mai intai am avut parte de o zi de acomodare si de analiza a problemelor mele, pe perioada interventiilor stomatologice pot spune ca nu am avut dureri iar de acum inainte voi mai apela la aceasta clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *