In weekendul trecut ne-am programat o iesire pana la Brasov. Un var al sotiei s-a mutat acolo de vreo doi ani, ba mai mult decat atat, s-a si insurat cu o frumoasa brasoveanca. Initial a fost detasat temporar acolo, pentru a pune umarul la infiintarea si consolidarea unei filiale a firmei la care lucreaza in Bucuresti. Dar cum nimic nu dureaza mai mult decat provizoratul, au trecut lunile si i se tot solicita sa mai stea o perioada. Intre timp idila cu actuala sotie a prins contur si omul s-a insurat. Ba mai mult, acum nu mai vrea el sa revina in Bucuresti.

A venit pe lume si juniorul, care a trecut deja de un an. Este usor explicabil de ce nu e tentat sa se mute, cand ai un copil mic, nu mai ai nevoie de balamuc cu zugraveli, bagaje carate, mobila mutata, etc. In plus, aerul curat al Brasovului e de preferat aglomeratiei si poluarii din Bucuresti.

Plimbarea noastra era planificata pentru doua zile, asa ca nu am avut nevoie de mari pregatiri. Problema a fost sa ne hotaram la micile cadouri pe care trebuia sa le cumparam. Era prima oara cand mergeam la ei, practic nici nu-i cunoasteam sotia varului, ca sa nu mai vorbim de baietel. Cu varu’ , am scapat usor. I-am luat un tricou imprimat, gen unicat, si o sticla de Scotch care parea adevarata. Sotia mea, s-a ocupat de niste cosmetice si o bluza frumoasa pentru sotia varului.

Problema era cu cel mic. Nu vroiam sa-i cumparam vreo jucarie banala, cat despre alte lucruri pe care le foloseste, probabil ca avea destule. Recent am fost si la un botez, asa ca aveam ceva experienta in materie de site-uri cu articole pentru copii mici. Asa ca am intrat pe produsebebe.ro si am gasi acolo aparat aerosoli. Oferta acestora e foarte diversificata, de la carucioare si patuturi, pana la premergatoare si scaunele auto. Apoi termometre, cantare de copii, accesorii pentru siguranta si ingrijirea copilului.

Dar eu m-am uitat special la jucarii si m-am hotarat la Tricicleta 3 in 1 Pegaso Plebani. Am vazut ca este recomandata copiilor de peste un an, ceea ce era tocmai bine. Avea in dotare parasolar, scaun reglabil, centura de siguranta, ba chiar si un cos pentru jucarii. Desigur ca avea si un maner detasabil de ghidare cu care era impins sau franat de un parinte. In plus, avea si o greutate rezonabila de 5 kg.

Am comandat tricicleta, care ne-a si sosit a doua zi cu o firma de curierat rapid. Asa ca am putut pleca de vineri ca sa avem mai mult timp la dispozitie acolo.

Varul a fost incantat de revedere, iar sotia lui e foarte frumoasa asa cum v-am mai spus. Dar si foarte amabila si in plus gateste excelent. Au fost incantati de cadouri, dar n-am scapat de ei pana nu le-am dat adresa firmei de unde am luat tricicleta, mai ales ca le-am povestit ca au de toate pentru copii. Bineinteles, juniorul a si probat tricicleta si a fost foarte incantat, a cerut chiar sa doarma cu el in pat.

Am petrecut un weekend minunat, alaturi de oameni deschisi si veseli. Asta ne-a dat energie sa rezistam la revenitul in Bucuresti, bara in bara, conform traditiei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *