Mereu vine la mine in vizita cumnata mea cu nepotelul meu. Primul lucru pe care il face acesta cand ajunge la noi vine la mine la calculator ca sa il las sa se joace si el. Multi au zis ca nu e bine, eu consider ca este bine, generatia de azi nu este cum am fost noi si nu trebuie sa ii ingradesti copilului anumite lucruri pe care oricum o sa le faca, mai bine il inveti de mic si pe viitor cand el o sa creasca o sa se descurce foarte bine pe calculator.

Spre exemplu eu il pun sa se joace jocuri de gatit gratis luate de pe internet, consider ca aceste jocuri sunt educative pentru cel mic pentru ca in ziua de azi mai rar vezi un copil sa coloreze o carte de colorat, sau sa se joace in parc cu acele forme de plastic. Acum traim in epoca vitezei unde majoritatea se intampla online, unde poti sa te joci, sa vezi desene, sa faci experimente si multe altele. Parcurile de joaca au cam disparut, in ziua de azi daca vrei sa scoti copilul sa se joace il vei duce in locuri cu plata special amenajate sau sa te plimbi cu el prin parc.

Una peste alta daca stii cum sa le combini nu ai de ce sa iti fie teama pentru cel mic, eu zic ca trebuie sa il lasi sa se joace, sa descopere absolut tot, dar consider ca e bine sa il scoti si afara la locuri de joaca special amenajate, astfel vei avea un copil inteligent si sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *