Da, cu siguranta prefer sa incerc  ce e nou dar in unele cazuri imi trebuie o  doza mai mare de curaj si multa sustinere. De unul singur e mai greu.In cazul meu am incercat sa-mi castig independenta intr-un mod placut dar si banos in acelasi timp. Ai mei ma tot bateau la cap sa ma angajez, dar cand am de gand sa ma angajez,dar oare nu ma mai amgajez o data …si tot asa pana s-au convins singuri ca pentru mine munca la patron e o viata irosita si nici de pensie nu esti 100 %  sigura ca vei avea parte.

Ce-am facut?Am strans bani de-o parte  putin cate putin mai dintr-o “cioaca” mai dintr-un montat de Windows,  i-am bagat pe toti pe card fara sa ma gandesc la ei. Am avut langa mine sprijinul  parintilor atat moral cat si financiar (mancarica, patut si caldurica) astfel banii stransi de mine ramaneau intacti. A venit vremea sa ii investesc. Dar cum? M-am gandit pe toate partile, oare ce ar merge mai bine pe piata economica?…Asa am ajuns la idea si hotararea prompta de e deschide un Second Hand. Banii pusi  de-o parte de mine nu imi ajungeau evident sa cumpar un spatiu, ci doar sa il inchiriez. Am gasit locatia, am vorbit cu proprietarul despre ce intentionam sa fac, a fost de accord, acum mai ramaneau actele de facut si de aprovizionat magazinul cu marfa.

Ideea de a deschide un second hand mi-a venit datorita faptului ca este mult mai usor de achizitionat  marfa si la preturi de nimic. Apoi, nici nu ai probleme cu OPC-ul pentru ca se vede clar ca sunt produse folosite, clientului daca ii convine cumpara daca nu, nu si din ce in ce mai multa lume prefera sa se imbrace dintr-un second hand plus ca aici se gasesc  lucruri dragute daca ai rabdarea si timpul necesar sa cauti.

Imi cunosc limitele si stiu ca nu am calitatile chiar ale unui manager de success asa ca am apelat la aceasta firma in urma unui search pe google, cilv.ro . Ei si-au pus amprenta prin serviciile lor, pe bunul mers al lucrurilor sau mai bine zis pe succesul de care se bucura acum firma mea. Vanzarile merg foarte bine in orice anotimp si orice perioada, ba chiar ma bate gandul sa mai deschid un astfel de magazin. Nu am niciun stres atata timp cat am apelat la aceasta echipa de profesionisti afacerea mea merge foarte bine, iar eu ma bucur de asta din plin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *