sora medicalaDaca in mod actual mergi la intalnire cu o asistenta, atunci felicitari, este foarte bine pentru tine. Ai dat lovitura. Nu o fi ea medic, dar totusi este sora medicala si stie cate ceva despre cum sa se poarte cu tine. Vei cunoaste in cele ce urmeaza de ce este atat de grozav sa ai drept iubita o asistenta.

Va avea grija de tine cand vei fi bolnav

Cu totii ne dorim sa fim iubiti si sa aiba cineva grija de noi. Ar trebui sa ne gandim mai bine la a accepta sau nu a avea ca iubita o sora medicala. Aceasta va sti sa ne poarte de grija si pot face acest lucru destul de bine datorita jobului pe care il au.

Aceste asistente au grija de mai multi pacienti in mod zilnic, asadar a avea grija doar de o singura persoana-adica tu- nu este mare lucru, ba chiar este o evadare din rutina. Daca te vei imbolnavi, cu siguranta vei fi pe maini bune.

Asistentele sunt dragute si amabile

Cunostinte, abilitati, aptitudini, orice zi din viata unei asistente este cu totul aparte si are de-a face cu toate aceste trei aspecte. Nu este suficient sa stie teorie si sa aplice niste lucruri invatate odata, ci continua sa isi puna in aplicare toate abilitatile pe tot parcurcul meseriei lor de asistente.

Compasiunea si amabilitatea sunt valorile cheie si se afla printre cele cateva lucruri pe care o sora medicala trebuie sa le aiba in vedere cand vine vorba despre pacientii sai.

Ordine in situatii stresante

Stresul este prietenul cel mai bun in unele situatii. Este un fenomen pe care asistentele medicale il confrunta in mod zilnic. Nu se poate ca acesta sa dispara, dar trebuie sa stii cum sa ii faci fata, iar asistentele pot face asta cu brio.

Asadar, daca va exista o situatie mai stresanta sau mai neplacuta in relatia voastra, iubita asistenta va sti cum sa o rezolve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *