Cu totii visam sa avem o casa, daca se poate una mare cu gradina, gazon , piscina… De fapt cam asta e scopul romanului in viata prin asta se rezuma bucuria si mandria lui …cat traieste el trebuie sa-si meticuleasca trebusoarele sa-si adune economiile sa poata sa-si ridice o casuta acolo cat de mica sa fie a lui si abia apoi poate sa treaca linistit pe lumea cealalta stiind clar ca aici pe Pamant nu a traiat degeaba si a realizat ceva.

Recunosc ,acelasi scop il am si eu in viata imi doresc sa am casa mea pe pamantul meu ,strainii insa nu pun accentul pe asa ceva,la ei distractia este pe primul loc. Dar sa fim seriosi cine nu si-ar dori o casuta la marginea orasului, unde susura izvoarele si unde dai de un verde izbitor si un aer proaspat ,unde-ti canta pasarelele si seara se lasa linistea si o racoare dezmortitoare…?

Unii cu siguranta o au,altii poate au si mai multe,sau deloc,dar suntem noi, cei din aglomeratia orasului care ne multumim si cu patru pereti la etaje unde soarele iti bate direct in geam in amiaza mare si te coci de caldura…

Zilele trecute am fost in vizita la un var, ne-a chemat la un gratar la el la curte in cinstea la ceea ce a reusit sa ridice si gradina minunata pe care a amenajat-o. Jos palaria pentru casa pe care tocmai a terminat-o ,minunata zona, foarte bine gandita arhitectura si gradina cu gazonul din fata si toate florile acelea, cu palmieri, foisorul din spatele casei nu-ti mai venea sa pleci de acolo…

In ceea ce priveste gradina nu a facut-o de unul singur si nici dupa ureche ci a apelat la o firma care se ocupa special de asa ceva si anume Flower Power ABC –Intretinere & amenajari gradini, firma pe care a descpoerit-o printr-un singur clic pe internet unde scria aici intretinere gradini cluj .

Gasiti toate informatiile, ofertele si serviciile pe care aceasta firma le ofera..

Flower Power Cluj  va ofera servicii complete de amenajare si intretinere spatii verzi, proiectare si amenajari gradini cu plante anuale si perene, arbusti, arbori, gazon, plante de interior, flori de sezon, pomi fructiferi.

Gradina este spatiul care ne ofera frumusetea si linistea desavarsita dupa o zi grea de munca.  De aceea nu trebuie lasata la o parte si trebuie sa-i acordam si ei atentia cuvenita  care se intoarce la noi printr-o oaza de reelaxare si racoare.

One thought on “Gradina perfecta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *