Acum doi ani de zile am avut norocul sau ghinionul nu stiu cum sa cred , de a avea un iPhone 4 , primul meu iPhone.

Iphone este un telefon facut de cei de la Apple si s-a bucurat de un mare succes insa eu am fost unul dintre cei nemultumiti. Singurul lucru care mi-a placut la el  a fost  felul cum arata, ca este subtire , fara forme , era cat se poate de simplu. Ce nu mi-a placut la el ; ei aici sunt cam multe si voi  incepe sa le enumar:

– sistemul de operare prea incurcat

– prin aplicatii se misca mai greoi

– ecranul se zgaria usor daca nu aveai folie de protectie

– nu mergea sa iti trimit nimic prin bluetooth catre alt terminal, mergea doar daca era tot iPhone

– ca sa iti poti pune o melodie pai aveai de munca 1- minute la calculator

– probleme cu semnalul

– probleme cu semzorul care facea sa intrerupa ecranul cand duceai telefonul la ureche

– probleme cu butonul care punea telefonul pe silentios

– probleme cu wifi

Am zic ca poate asa l-am nimerit eu cu probleme si mi-am mai luat unul, cei drept cu acesta din urma nu am avut tot atatea probleme dar am avut si cu acesta din urma probleme cu semnalul, se bloca si trebuia resetat , il mai apuca din cand in cand tremuratul si vibra asa pana consuma bateria, nu mergea nici o functie in acest timp , doar resetul.Un alt minus pentru cele doua telefoane a fost bateria , care tinea maxim 1 zi  fara a face cine stie ce pe el , daca mai foloseam si internetul era papa, trebuia sa il bag la incarcat. Aaaa cablul incarcatorului care era si cablu de date era de toata jena , 2 la numar mi s-au stricat, cred ca din cauza cablului firav si sigur cu prea multe firicele in interior ceda unul sau mai multe atunci cand il scoteai de la incarcat.

O alta problema a fost display ul, care mi s-a spart la o singura cazatura, cei drept acesta a picat cam urat . Am cautat pe google, I-am sunat si mi-am comandat de la ei displayul potrivit, care nu a fost asa scump cum traiam eu cu impresia, ecranul mi-a ajuns in ziua urmatoare  dupa ce am pus comanda. Am mers cu el la un service iar acestia l-au inlocuit fara probleme. Sper sa nu mai intampin si alte probleme cu acest tip de telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *